Fodor Zsóka: „Ilyen hosszú szünetem a főiskola óta nem volt”

A színésznő sokat tudott pihenni a nyáron, azonban ezt nem önszántából tette. Fodor Zsóka azt is elhatározta, hogy ősszel új fába vágja a fejszéjét.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.08.17.
Fodor Zsóka Magdi Barátok Köz feltöltődés

Fodor Zsóka, a Barátok Közt Magdi Anyusa hihetetlenül aktív életet él annak ellenére, hogy legendás karrier és 82 tartalmas év áll mögötte. A színésznőről eddig is tudhattuk, hogy rengeteget dolgozik, sőt szinte biztos, hogy lendületéből egyhamar nem fog veszíteni, azonban a minap elárulta nekünk, hogy élete leghosszabb szabadságát töltötte idén nyáron.

TP__080406-043

Fodor Zsóka
Fodor Zsóka élete leghosszabb szabadságát töltötte idén nyáron (Fotó: archív)

Soha nem pihent ennyit

Zsóka ha teheti, és ha van felkérése, akkor is mindig a hőn szeretett karrierjének él, a színészkedésnek. Idén nyáron viszont sokat tudott pihenni a balatoni nyaralójában:

Életem leghosszabb szabadságát töltöm jelen pillanatban is. Idén nyáron úgy jött ki a lépés, hogy nem nagyon volt munkám, így sok időt tudtam tölteni a nyaralómban Balatonon. Még a barátaimat is meghívtam” – kezdte a Metropolnak a legendás színésznő, aki egészen régóta nem volt hasonló helyzetben.

Ilyen hosszú szünetem a főiskola óta még nem volt

– nevetett fel a színésznő, aki kihasználta a szabaidejét, amire saját bevallása szerint nem igazán volt szüksége.

Jó volt pihenni, de valójában nincs szükségem feltöltődésre, mert állandóan energikus vagyok és nagyon optimistán állok az élethez. Mindig készen állok minden új lehetőségre” – szögezte le Zsóka, aki ősztől egy új saját projektbe is beleveti magát.

071011-489-SZECS
Fodor Zsóka
Fodor Zsóka úgy érzi, még lenne mit mondania a nagyvilágnak (Fotó: archív)

Fodor Zsóka tele van ötletekkel

A színésznő nagyon nyitott az újfajta tartalmak készítésére, sőt hamarosan egy producer, és egykori primadonna barátnőjével, Mádi Piroskával találják ki, hogy hogyan tudják megvalósítani Zsóka terveit. Az önálló énekes estje, ERZSIKÉTŐL - ANYUSIG címet fogja viselni. Úgy érzi még lenne mit megosztania a nagyvilággal:

Ősszel lesz egy-két dolgom, de bevallom nem titok az sem, hogy kitaláljak egy új saját produkciót, ami az életemet öleli fel. Sokan elkezdtek podcasteket csinálni és úgy gondolom nekem is lenne miről beszélnem, ugyanis nagyon sok mindent átéltem. A boldog pillanatoktól egészen a siratós keserű történeteken át minden mélységet megjárnánk” – mondta a színésznő, aki egy cseppet sem érzi azt, hogy megterhelő lenne számára a szeretett foglalkozása.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás