82 évesen társra vágyik Fodor Zsóka: „Ha az ember egyedül él, sok hibát elkövet”

A színésznő májusban töltötte be a 82. életévét. Hosszú évek óta éli egyedül az életét, kapcsolat és szerelem nélkül. Fodor Zsóka most beismerte, hogy vágyik egy társra, egy olyan férfira, aki megóvja mindentől, a butaságoktól, ugyanis egyedül sokat hibázik.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.08.21.
Módosítva: 2024.08.21.
fodor zsóka hiányérzet vizsgálatok társ

Fodor Zsóka mostani nyara mindenekelőtt a pihenés jegyében telik, sok-sok év elteltével idén újra szabadságra tudott menni. A hosszabb pihenő szélsőséges érzelmeket vált ki a színésznőből, aki egészen fiatal kora óta egyik szerepet játssza a másik után. Ilyen az is, hogy beismeri, bizony neki is van hiányérzete, van, amit nagyon értékelne.

Fodor Zsóka
Fodor Zsóka hosszúra nyúlt pihenője szélsőséges érzelmeket váltott ki belőle Fotó: Szabolcs László

Fodor Zsóka életéből egy társ hiányzik

Mi, színészek olyanok vagyunk, mint az örömlányok – oda megyünk, ahol fizetnek. Amikor kiléptem a Barátok köztből, megfogadtam, hogy nem megyek el állandó társulati tagnak kőszínházba. Hiába van temérdek előnye, pont ugyanannyi hátránya is van. A színészi pálya olyan, mint a kutya vacsorája: vagy van szerep, vagy nincs. Shakespeare pedig nem erőltette meg magát, hogy nyolcvanon felüliekre is írjon főbb szerepeket” – mondta mosolyogva a színésznő, akinek a szakmai sikernél jobban hiányzik egy őszinte, törődő társ.

Aminek igazán örülnék, az nem a szakmai siker, az szerencsére van.”

Egy társ hiányzik az életemből – de nem udvarlóra vagy élettársra gondolok, sokkal inkább egy olyan férfi barátra, aki megóvna a tévedéseimtől vagy a butaságaimtól. 

Ha az ember egyedül él, sok hibát elkövet” – ismerte el Fodor Zsóka.

Fodor Zsóka
A színésznő kihasználta a rengeteg szabadidejét, végiglátogatta az orvosait, boldogan jelentheti ki, makk egészséges Fotó: Szabolcs László

„Rengeteg vizsgálaton vagyok túl”

A közkedvelt színésznő hosszú idő óta először tölti pihenéssel a nyár nagy részét. Persze most is játszik, ám jóval kevesebbet, mint idáig.

Egyik szemem sír, míg a másik nevet. Ilyen hosszú szünetem nem volt, amióta elvégeztem a főiskolát. Még a Barátok közt forgatásai alatt is csak egy hónap nyári szünidőm volt. Idén nyáron mindössze néhány előadásom van, a vidám prózát ugyanis sajnos nagyon kevés helyen igénylik. Ha táncdal-, operett- vagy magyarnóta-énekes lennék, most tele lenne a naptáram. Szóval jelenleg hosszúra nyúló vakáción vagyok, de nem biztos, hogy baj, ha pihenek egy kicsit. A barátaim is azon a véleményen vannak, hogy jót tesz nekem egy kis szünet. Egyelőre szokom ezt a láblógatós időszakot” – árulta el Fodor Zsóka a Sorry! magazinnak adott interjúban, majd hozzátette, a mostani üresjáratot részben az egészségi állapota javításának szenteli.

Most legalább végre mindent be tudok pótolni, amire az elmúlt hét hónapban nem volt időm. Végiglátogattam az orvosaimat: elmentem laborra, megnézettem a szívemet, a gerincemet, jártam reumatológián.

Rengeteg vizsgálaton vagyok túl, és kijelenthetem: egészséges vagyok, mint a makk. 

„Jutott időm arra is, hogy tízalkalmas gerincmasszázst vegyek – ami rendkívül egészséges, pláne az én koromban. Szeptembertől pedig ismét újult erővel térek majd vissza a színpadra” – mondta a méltán népszerű színésznő.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás