Till Attila bevállalta: úgy mutatta meg magát, ahogy talán még sosem láthattuk őt

Tilla nagyon élvezi a nyarat, és ezt most egy új fotóval bizonyította.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.11.
bevállalós Till Attila Tilla

A TV2 mosolygós műsorvezetője, Till Attila sokak kedvence, hiszen csak úgy ömlik belőle a pozitivitás, a poénok meg a jó szövegek. Amelyik produkcióban feltűnik, ott garantált a szórakozás, így bőven lesz miért várni az Ázsia Expressz következő évadát, illetve a legendás Megasztár várva várt visszatérését, hiszen mindkettőben látható lesz.

0891 MO
Till Attila / Fotó: Móricz István

Tilla nemrég egy különleges poszttal jelentkezett az Instagram-oldalán, ugyanis úgy mutatta meg magát, ahogy eddig még nem sűrűn láthattuk őt. Megszoktuk már, hogy a TV2 képernyőjén mindig zakó, valami menő ruha van rajta, ami illik az ő személyiségéhez – nos, a híresség most félpucéran, napozás és olvasás közben elmélkedett.

Totál Nyár. Végre olvasok! Sajnos egyre kevesebbet olvasok, (csak én? Vagy ilyen ez a kor?), de most lebegek az írókkal

– írta a poszthoz.

Voltak, akik skandináv krimiket javasoltak neki, mivel azok a könyvek letehetetlenek, de a legtöbb ember nem az olvasnivalóval volt elfoglalva, hanem azzal, hogy Till Attila milyen remek formában van. Akadt, aki csak annyit kommentelt, hogy „jó test”, ebből kiindulva pedig kijelenthetjük, hogy a rajongói cseppet sem bánták meg Tilla mondhatni bevállalós fotóját – amit itt lehet megtekinteni:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás