Így lepte meg születésnapos feleségét Tilla

A műsorvezető megható poszttal köszöntötte imádott feleségét. Tilla egy családi titkot is elárult.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
műsorvezető család Tilla születésnap feleség

Tilla rengeteg bejelentkezéssel szokta megörvendeztetni rajongóit az Instagram-oldalán, ám ezekkel általában munkaügyi, vagy szabadidős tevékenységéről szokott beszámolni.

Tilla
Tilla 1997 óta odáig van feleségéért Fotó: Metropol

Szívmelengető szokás

A műsorvezető ritkán mutatja meg a családját, bár a közelmúltban épp kivételt tett. Gyerekei már nagyobbak és nem szeretnek szerepelni, ezért csak a feleségéről, Krisztáról tesz ki fotót néha. Anyák napja alkalmából egy régi családi képet posztolt, amelyen a házaspár és három gyermekük látható. A rajongók odáig voltak a kedves bejegyzésért.

Ezúttal pedig születésnapja alkalmából lepte meg a feleségét és mint kiderült, van egy szép tradíció is a családjukban:

Van nálunk egy hagyomány, a születésnapost már reggel tortával ébresztjük. Édes, drága szerelmem boldog születésnapot!!!!! Isten éltessen! LOVE LOVE LOVE

„Az éjjel sütötted? Sok boldogságot nektek” – írja az egyik követő.

„Ez nagyon kedves hagyomány, cukik vagytok, kvázi jó példák, köszi hogy megosztottad és Isten éltesse a kedves feleséged/szerelmed” – fejtette ki egy másik hozzászóló. 

Tilla és a digitális detox

Tilla egyébként teljes harmóniában él kedvesével, az ország egyik legismertebb műsorvezetője rengeteget dolgozik, de ez nem megy nála a házassága rovására. A közelmúltban még az Ázsia Expressz megpróbáltatásait is leküzdötték, hiszen mint az tudott, Tilla versenyzőként indult a realityben. Hogy miképp sikerült teljesítenie a kihívásokat a műsorbeli társával, Stohl Andrással, az majd ősszel derül ki a TV2 nézői számára. Mindenesetre nem volt könnyű vállalkozás, hiszen Tilla  heteken keresztül nem találkozhatott a családjával és nem is beszélhettek, mert a műsorban mobiltelefon nélkül kellett boldogulniuk. Indulás előtt a reptérre menet még így búcsúzott: „Irány a repülőtér! (Mondjuk érdekes így utazni, hogy szerelmes vagyok a sofőrbe, akit hetekig nem fogok látni)” – írta akkor, szerelmes bókkal kedveskedve a feleségének. 

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás