Így bújik egymáshoz Stohl András és 19 évvel fiatalabb felesége – Fotó

Szerelmes fotót posztoltak a medence partjáról. Ritkán mutat közös fotót szerelmével Stohl András.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
Stohl András szerelem boldogság feleség medence

Stohl András számára egy 19 évvel fiatalabb nő hozta el a boldogságot. A színész számára szerelem volt első látásra, amikor megpillantotta őt egy budapesti színház büféjében. András egy éven át őrlődött a családja és új szerelme között, mielőtt összeköltözött Vicával, aki pont úgy szerette, ahogy arra vágyott.

Karnok Csaba
Fotó: Karnok Csaba

Vica és a műsorvezető még 2020-ban döntöttek úgy, hogy szerelmüket hivatalossá teszik és összeházasodnak. Egy lovastanyán mondták ki a boldogító igent, ahol megülték a szűk körű, de hangos lakodalmukat is.

„Vica azt mondta, hogy neki egyszer van az életben esküvője, és kért, hogy tiszteljem meg ezt a napot azzal, hogy nem rontom el. Úgyhogy nálunk a ceremónia végéig senki nem ihatott. Tán egy pohár pezsgőt ittunk meg addig, de aztán…” mesélte korában Stohl András a nagy napról.

Stohl András azóta is óvja a nyilvánosságtól párját, épp ezért nem osztanak meg közös fotót a közösségi oldalukon. Ám most a színész-műsorvezető kivételt tett és egy medencés szerelmes fotóval indította el a nyarat.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás