Mi történt? Delhusa Gjon motorján ült Peter Srámek

Az albán származású énekes hatalmas rajongója a kétkerékű csodáknak. Delhusa Gjon talán megfertőzte barátját is, Peter Srámeket ezzel a szenvedéllyel, mert a fiatal énekest barátja motorján látták.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.07.01.
Módosítva: 2024.07.01.
delhusa gjon Péter Sramek motor

Delhusa Gjon és Peter Srámek már számtalanszor álltak együtt színpadon, és még egy közös dallal is büszkélkedhetnek. Mint ismeretes, az albán származású énekesnek hatalmas szenvedélye a motorozás, így van egy Harley-Davidson kétkerekűje is. Delhusa Gjon párja társaságában nemrég meglátogatta Petert, akinek még azt is megengedte a barátja, hogy felüljön gyönyörű motorjára.

Delhusa Gjon
Delhusa Gjon és Fanni szívesen látogatják meg barátjukat, Peter Srámeket (Fotó: Peter Zsolnai)

Delhusa Gjon a képet a közösségi oldalára is feltöltötte, amihez egy rövid kérdést írt a rajongóinak, hogy odaadja-e a motort Peternek. Persze nem kellett sokáig várni, és többen mondták kedvencüknek, hogy ne tegye.

„Gjoni, tudom, hogy kedveled Petert, de szerintem a motorodtól soha nem válnál meg, mert a szívedhez nőtt!”

Talán ismered a régi mondást, nőt, motort, kocsit... stb. nemadunk kölcsön!

„Az más, ha új motort veszel, s a régit eladod!” – írták aggódva a rajongók, természetesen többen meg is jegyezték, hogy biztosan viccelt Delhusa Gjon a képpel.

Feldolgozták Delhusa Gjon slágerét

Nemrég hatalmas meglepetésre Veréb Tamás és Dr BRS feldolgozta a Nika Se Perimenót, amiről az eredeti előadónak, Delhusa Gjonnak is megvan a maga véleménye.

Nagyon szépen sikerült. Először csodálkoztam az ötleten, hiszen ez már a sokadik feldolgozás, ami a Nika Se Perimenóból készül, ezért elsősorban az érdekelt, hogy mi benne az új, mitől lesz másabb, mint a többi. A Magneoton tulajdonosa, Pásztor László mondta, hogy DR BRS rengeteg nagy slágert dolgozott fel és milliós nézettségei vannak, ezért gondoltam, hogy lássuk a medvét! Tegnap hallottam először a dalt, és azt kell mondjam, ez hasonlít a legjobban az enyémhez. Rengeteg feldolgozással találkoztam, de ez adja vissza azt a hangulatot és életérzést, amit annak idején át szerettem volna adni.

– mondta korábban elismerően az énekes.

 





Top hírek









Hírlevél-feliratkozás