Meghan Markle nem szerénykedik: 100 ezres ingben és 6 milliós nyakláncban múlatja az időt egy luxusétteremben

A bukott hercegné eddig sem a mértékletességéről volt híres.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.07.23.
Meghan Markle luxus cikkek Álomélet költekezés

Meghan Markle le sem tagadhatná, hogy az amerikai áloméletet éli anélkül, hogy nagyon meg kellene szakadnia ehhez a munkában. A korábbi színésznő megpróbált a tehetségével betörni Hollywoodba, azonban miután ez nem sikerült neki, hercegnéként már kinyíltak neki azok a kapuk, amik korábban nem. Így teheti meg azt, hogy a celebek és hírességek kedvenc olasz éttermében, a Tre Lune-ben ebédeljen, Kimberly Wiliams-Paisley-vel, Brad Paisley countryénekes feleségével a hétvégén. A feleségek közti pletykapartira pedig egy 100 ezer forint értékű fehér inget és egy 6 millió forintos Cartier nyakláncot választott magának öltözékéül. A ruha mellett pedig egy egyedi Lady Dior táskát is hordott magánál, amellyel Diana hercegnét majmolta, aki imádta a Dior táskáját. A Meghannál lévő táska önmagában 5300 dollár, vagyis 1,9 millió forint.

Royal Salute Polo Challenge
Luxusélet Amerikában, Meghan végül mindent megkapott, amire gyerekkorától vágyott /Fotó: Yaroslav Sabitov – PA Images / Getty Image

A DailyMail szúrta ki, hogy a 42 éves bukott hercegné a barátnője társaságában lépett ki vasárnap a luxusétterem ajtaján. A két nő ugyanabba a montecitói celebtársaságba tartozik, amelynek Orlando Bloom és felesége, Katy Perry is a tagja. A hírességekből és celebekből álló baráti társaság Kalifornia egyik legdrágább környékén él, ide költözött Meghan Markle és családja is. Egy kis érdekesség a városkáról, itt egy lakás átlagára 7,5 millió dollárt volt 2024-ben, ez több mint 3 milliárd forint. Mondanunk sem kell, hogy annak ellenére, hogy hátrahagyta a királyi családot a sussexi házaspár, elég jövedelmező lehet a hercegi címükkel és a sérelmeikkel haknizniuk a tengerentúlon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás