Harry herceg bármit tehet, a végén úgysem győzhet – állítja a szakértő

A sussexi herceg minden lépését kritika kíséri.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.07.21.
Módosítva: 2024.07.21.
Invictus Games Meghan Markle kritika Harry herceg

A sussexi hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban hagyta maga mögött az Egyesült Királyságot, és kezdett új életet Amerikában. Azóta többször is sikerült közbeszéd tárgyává válniuk, miután nyilvánosan kritizálták a királyi család többi tagját, amivel nem csupán az udvart, de az azon kívül élők jelentős részét is sikerült magukra haragítaniuk. A helyzet mostanra odáig fajult, hogy a szakértő úgy véli: Harry és Meghan bármit csinálhat, a végén úgyis kritikát kap majd.

Prince Harry arrives at Invictus Games 10th Anniversary Service in London
Harry herceg bármit is tesz, nem nyerhet (Fotó: Northfoto)

Őszintén szólva, Harry számára ez most egy vesztes helyzet. Sok ellenséget szerzett magának az elmúlt négy év eseményei miatt. Bármit is tesz, nem számít: akármilyen jól is csinálja az Invictus Gamest, vagy nyer bármilyen rangos díjat, mindig lesznek majd olyan emberek, akik büntetni fogják őt ezért, és nagyon dühösek lesznek emiatt

– nyilatkozta a királyi kommentátor, Cameron Walker.

A kommentátor ezzel Harry herceg közelmúltbeli botrányára utalt, miután a herceg a múlt héten átvehette a neves Pat Tillman-díjat, amit az egykori NFL-játékos és az Egyesült Államok hadseregének 2004-ben Afganisztánban elhunyt katonája után neveztek el. A díjat az ESPN sportcsatorna adja át azoknak a sport világában aktív személyeknek, akik jelentős mértékben hozzájárultak mások életéhez. A sussexi herceget a 10 évvel ezelőtt, általa alapított Invictus Games miatt ismerték el, amely a sérült vagy beteg katonákat támogatja, noha már a jelölését is rengetegen vitatták, köztük Pat Tillman édesanyja, Mary is. Végül egy közel 77 ezer aláírást tartalmazó petíció született, annak érdekében, hogy Harry ne kapja meg az elismerést – írja a Daily Express.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás