Jennifer Lopez dalban mondta ki az igazságot: „Most jobb az élet nélküle” – Videó!

Korábban több jele is volt, hogy válságban a házassága.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.07.10.
Módosítva: 2024.07.10.
Ben Affleck házassági válság szakítás Jennifer Lopez

Egyre több pletyka kapott szárnyra az elmúlt hónapokban arról, hogy a hollywoodi álompár Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata másodszorra is zátonyra futott. A házaspár többévnyi kihagyás után próbálta meg újra együtt, és ezúttal az esküvőig is eljutottak. Most azonban úgy tűnik, hogy eddig tartott a rózsaszín köd. Egyre többet látni külön megjelenni a szerelmeseket, és a bennfentesek szerint már március óta külön él a sztárpár, akik az egyéb elfoglaltságaik miatt amúgy is kevés időt töltenek együtt. Azonban arra is volt példa, hogy JLo lemondta például az egyik turnéját, hogy a családi életére koncentrálhasson. Most a Life.hu egy újabb beszédes részletre hívta fel a figyelmet.

Ben Affleck is Joined By Both Jennifer Lopez and Jennifer Garner at His Son's Basketball Game in Los Angeles
Utoljára egy iskolai kosármeccsen látták együtt a sztárpárt / Fotó: TheImageDirect.com

A lap ugyanis kiszúrta, hogy az énekesnő közösségi oldalán sokatmondó sorokat énekel. A dalban ugyanis arról tesz vallomást JLo, hogy a „saját kezébe veszi az irányítást”, és megváltoztatja az élete körülményeit. Emellett elhangzik az alábbi két sor is:

„Most jobb az élet nélküle” és „Egy, kettő, három, menj tovább”

Ez a sláger egyébként napra pontosan 3 éve került fel a zenei platformokra. A rajongók pedig egyértelműen úgy gondolják, hogy most Ben Afflecknek üzent vele.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás