Gyanús: Ben Affleck és Jennifer Lopez a bolondját járatja mindenkivel?

Most ez az egész csak színjáték? Jennifer Lopez és Ben Affleck tényleg hülyére veszi a fél világot?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.06.
Ben Affleck válás átverés Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Ben Affleck története lassan tényleg olyan lesz, mintha egy mexikói szappanopera elevenedett volna meg – és nem a jó értelemben. Persze, már "újkori" kapcsolatuk is amolyan filmbe illő fordulat volt, tekintve, hogy 20 évvel az első (eljegyzéssel, majd szakítással végződő) kapcsolatuk után jöttek össze újra. Eleinte úgy tűnt, náluk igenis bejön a "felmelegített káposzta", hiszen ezúttal nem csak lánykérés volt, de esküvő is, később azonban aggasztó hírek érkeztek a sztárpár háza tájáról – és ezen aggasztó, ugyanakkor igencsak ellentmondásos hírek a mai napig érkeznek, már-már napi szinten. Az ember nem győzi kapkodni a fejét: hol arra utal minden, hogy nincs visszaút, mindennek vége köztük, hol arra, hogy talán nem is olyan nagy a baj, mint azt a lapok írják. Ki érti ezt?

Ben Affleck is Joined By Both Jennifer Lopez and Jennifer Garner at His Son's Basketball Game in Los Angeles
Jennifer Lopez és Ben Affleck június elején egy paparazzi-fotón  Fotó: TheImageDirect.com

Ben Affleck és Jennifer Lopez mindenkit átvert?

Jól mutatja ezt az egész "hol igen. hol nem" helyzetet, hogy Jenék hol viselik a jegygyűrűjüket, hol nem – és egyre több rajongó kezdi azt érezni, hogy a sztárpár egyszerűen a bolondját járatja velük, és tulajdonképpen az egész történettel hülyére vesznek mindenkit. Ha tényleg így van, és a "kamuválással" csak Jennifer Lopez éppen leszállóágban lévő (és akkor még finoman fogalmaztunk) karrierjéről szeretnék elterelni a figyelmet, akkor bizony rendkívül kockázatos játékot játszanak – írja a Life.hu.

A másik lehetőség, hogy valóban próbálják menteni a kapcsolatukat, és tényleg hullámvasút számukra minden egyes nap. Ez sem lehetetlen a szakértők szerint.

Egy vagyont fektettek abba, hogy felépítsék ezt a közös márkát. Annyi időt és pénzt költöttek a különböző projektek előkészítésére, amikben néhány hónappal ezelőtt még mindketten lelkesen vettek részt, és most nagyjából minden a kukába került, mert minden a Bennifer márkájukra épült

 – magyarázta egy bennfentes.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás