Sejtelmes fotó: bepasizott a Házasság első látásra sztárja?

A Házasság első látásra sztárja meglepő fotót tett közzé. Dávid Petra ugyanis egy férfi kezét szorítja a képen, ám arra, hogy ki is lehet az idegen, egyelőre nem derült fény.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.07.16.
Módosítva: 2024.07.16.
Dávid Petra Házasság első látásra szerelem fotó

Dávid Petra számára a Házasság első látásra műsora nem pont azt adta, amit szeretett volna. Férje, Kabai Andris ugyanis már a frigy előtt kijelentette, hogy Petra nem az esete, ám ez még semmi... Házasságuk alatt nem bánt túl szépen a feleségével, de valamiért mégis sikerült barátokként elválniuk. A barátság azonban nem szerelem, így Petra továbbra is szingli. Vagy mégsem?

Dávid Petra
Dávid Petra nem szingli már? Fotó: Metropol

Dávid Petra szerelmes?

A Házasság első látásra sztárja eddig nem volt túl szerencsés a szerelemben, ugyanis férje előtt közel egy évig élt bántalmazó kapcsolatban, ahol ütötték, fenyegették, vagy éppen le is köpték... A személyi edző korábban az Egy este Lillánál! című TikTok-live showban vallotta be, hogy bizony kőkemény éveket tudhat maga mögött, ugyanis az akkori párja mindenben irányítani akarta őt, s ha nem úgy történtek a dolgok, ahogy akarta, jött a büntetés. Szerencsére ez már csak a múlt, azonban Petra azóta sem találta meg a megfelelő társat magának. Legalábbis a legutóbbi információink szerint ez így volt. A minap viszont posztolt egy fotót, ami miatt elgondolkozunk azon, hogy esetleg foglalt lehet-e a szíve.

A csinos híresség az Instagram-sztorijában osztotta meg azt a bizonyos képet, amin egy férfi kezét szorongatja. Több sajnos nem derül ki a felvételből, ám már ez nagyon beszédes. Ahogy az is, hogy Petrát egyelőre nem is sikerült elérnünk a fotó posztolása óta, azaz lehet, hogy éppen az új lovaggal romantikázik.

Mutatjuk!

Dávid Petra
Ki lehet vajon a titokzatos férfi? Fotó: Instagram

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás