Dávid Petra tényleg megint meghízott? Alaposan beszólt az őt kritizálóknak

A Házasság első látásra szereplőjét sokszor éri kritika a külseje miatt. Dávid Petra ezúttal külön videóban üzent egy rosszindulatú hozzászólónak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.05.
Dávid Petra komment Házasság első látásra edző

Dávid Petra a Házasság első látásra adásaiban kapott hideget, meleget, hogy a műsorban túlságosan vékony volt, egyesek sokszor férfiasnak is nevezték az alkatát. A csinos személyi edző ezúttal keményen megvédte magát, nem hagyta, hogy a rosszindulat győzzön.

Dávid Petra
Dávid Petra rendkívül odafigyel az edzésre és az étkezésre (Forrás: Dávid Petra)

Ismeretlen elkövető

Petra elmesélte nekünk, hogy annak a hölgynek szeretett volna válaszolni, aki a Noszvajon készült videója alá odaírta, hogy meg van hízva, holott láthatóan kimondottan boldog és jól érzi magát. 

„Nyilvánvalóan fókuszban van a külsőm, és mivel én is ember vagyok és vannak érzéseim, nekem is rosszul esnek ezek a kommentek. Pontosan tudom, hogy milyen hatással van az emberre, amikor ilyesmivel támadják a social médiában. 

Egy ilyen megnyilvánulás egyértelműen negatív hatást akar elérni, hiszen ilyet nem mond senki jóindulatból. Az üzenetemmel azt szeretném kommunikálni, hogy nem csak akkor szép valaki, ha csont sovány, hanem ha mértékkel megtalálja az aranyközéputat. És nem kell feltétlenül foglalkozni a negatív kommentekkel sem, mert csak tönkreteszi az embert. A bullying még mindig óriási, sőt egyre nagyobb probléma, amit nem nézhetünk tétlenül.

Dávid Petra: Kockahas nélkül is hiteles edző vagyok

Petra bevallotta, hogy tény, az idei nyári szezont nem úgy indította, ahogy eredetileg eltervezte, de ez nem feltétlenül baj. „Van rajtam most pár kiló plusz, de jó érzés, hogy van egyfajta szabadságom. Heti 5-6 edzéssel és kardióval igen előfordul, hogy megeszem egy fagyit, vagy egy sütit, amik plusz kalóriát jelentenek. Ez egy versenyre való készüléskor nem férne bele.

Viszont most nem abból áll az életem, hogy minden étkezésem dobozban van és nem tudok elindulni otthonról, csak hűtőtáskával, mert abban van grammra kiszámolva minden.  Lehet mondani, hogy nincs kocka hasam, de nem tudom ez mennyire lehet elvárás 35 évesen. Letettem már annyit az asztalra, hogy hiteles személyi edző vagyok kockahas nélkül is.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás