„Erőt adtál most nekem is ismét” – 44 évesen várja első gyermekét Csézy

A sokéves küzdelemnek beérett a gyümölcse. Csézy 44 évesen édesanya lesz. Évekkel ezelőtt kezdett a lombikprogramba, most másoknak is erőt ad ahhoz, hogy nem szabad feladni, még ha lelkileg oly megterhelő is feldolgozni a sok-sok kudarcot.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.07.26.
Módosítva: 2024.07.26.
Csézy terhes gyermekáldás remény

Tegnap jelentette be a 44 éves énekesnő, gyermeket vár. Ami azért olyan különösen nagy öröm számára, mert évek óta vágyott arra, hogy saját gyermeke szülessen. Csézy 2014-ben ment férjhez Szabó László rákkutató doktorhoz. Az elmúlt tíz évben a legnagyobb boldogságban éltek, egyetlen dolog hiányzott az életükből, egy közös gyermek. Az énekesnőt 18 évvel idősebb férje teljes vállszélességgel támogatta első perctől kezdve, amikor belevágtak a lombikprogramba.

Csézy és férje
Csézy férje teljes vállszélességgel támogatta az énekesnőt, amikor belevágtak a lombikprogramba – Fotó: Szabolcs László

Csézy terhes: már régóta vágyott saját gyermekre

A 44 éves sztár attól tartott a legjobban, hogy kifut az időből, ám sosem adta fel a reményt, hogy édesanya legyen. Számára az élet legfőbb értelme a gyermekáldás, és nem tudta volna elképzelni e nélkül az életét. Magyarországon viszont egy nő 45 éves koráig próbálkozhat az ilyen jellegű kezelésekkel, úgy tűnik, az utolsó pillanatban mégis sikerrel jártak. Boldogságát a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, követőivel és barátaival.

A Jóisten nem feledkezett meg rólunk! Egy testben két szív dobog, Édesanya leszek!🙏❤️

– írta a kismama.

„Nagyon jó helyre születik a baba”

Több ezren gratuláltak a házaspárnak, ebből látszódik, mennyien szurkoltak Csézynek és férjének, hogy a legnagyobb vágyuk végre teljesül. Rengeteg nő küzd azért, hogy anya lehessen: van, aki a sokadik próbálkozásánál befejezi a lombikprogramot, mert sem lelkileg, sem fizikailag nem bírja elviselni a sokszor fájdalmas vizsgálatokat. Most, hogy az énekesnőnek sikerült, ez sokakban erősíti meg az érzést: nem szabad soha feladni!

Szívből gratulálok Csézy! Gyönyörű csoda! 

Erőt adtál most nekem is ismét! ❤️

Boldog babavárást 🥰” – írja egy rajongója.

Hatalmas gratuláció nektek! Gondolom, Laci majd kicsattan a boldogságtól, és hatalmas ajándék a Jóistentől 🙏, a sokéves próbálkozásnak végre meglett a gyümölcse. Nagyon vigyázz magatokra, és boldog babavárást 🥰💖” – olvasható egy másik kommentben.

Megérdemled! Nagyon jó helyre születik a baba!

Ettől jobb szülőket nem is kaphatna egy gyerek!

Gratulálok!” – fogalmazta meg véleményét valaki, akihez még nagyon sokat csatlakoztak, és a kommentekből az is kiderül, hogy rengetegen szurkoltak Csézynek, hogy sikerrel járjon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás