72 éves lett David Hasselhoff, ma is remek formában van a Baywatch szívtiprója - galéria

A színészlegenda a Knight Rider és Baywatch sorozatokban nyújtott alakításának köszönheti a világhírt és, hogy nők ezrei hevernek a lábai előtt már a 1980-as évek óta. Bár ma töltötte be a 72. életévét, David Hasselhoff most is remek formában van, így jó néhány évet biztosan letagadhat. Most megmutatjuk, hogy változott a karrierje során.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.07.17.
változás fotók család születésnap

David Hasselhoff a Knight Rider és a Baywatch sorozatok főszereplőjeként szerzett világhírt magának, az 1980-as ’90-es években. Az ikonikus színész olyan nagy rajongótáborra tett szert, aminek köszönhetően máig számos filmes megkeresést kap, ahol legtöbb esetben "csak" önmagát kell alakítania. Bár ma ünnepli a 72. születésnapját, esze ágában sincs visszavonulni, rajongói legnagyobb örömére.

David Hasselhoff
David Hasselhoffnak 72 évesen is nők ezrei hevernek a lábai előtt Fotó: matrixpictures.co.uk/Northfoto

Bár Hasselhoff egy igazi női bálvány, Hayley Robertssel 2011 óta él boldog párkapcsolatban, akit 2018-ban feleségül is vett, ezzel sok összetört szívet hagyva maga mögött. Ugyan a 28 év korkülönbség miatt sokan kételkedtek a kapcsolatukban, ők lassan 15 éve rácáfolnak kritikusaikra. Talán fiatal felesége a kulcs ahhoz, hogy mi tartja ilyen fiatalon a színészt. Bár Hayleyvel nem született gyermekük, David így is büszke édesapa, hiszen második felesége, Pamela Bach két lánnyal ajándékozta meg. A lányok mára természetesen felnőttek és míg Taylor-Ann igyekszik a rivaldafénytől távol maradni, és annyira átlagos életet élni, amennyire csak David Hasselhoff lányaként ez lehetséges, addig nővére, Hayley épp az ellenkezőjét választotta és édesapja nyomdokaiba lépve színészi karrierbe kezdett. 

David Hasselhoff kevésbé ismert oldala

A színészet mellett Hasselhoff énekesi karrierbe is kezdett még szintén az 1980-as években és bár kevesen tudják, de Németországban és Ausztriában igencsak szép sikereket ért el, sőt jó néhány dala és kislemeze is megjelent 20 éves zenei pályafutása alatt. Így előfordul, hogy a legenda még ma is mikrofont ragad egy-egy különleges alkalommal.

Galériánkat a fotóra kattintva tudod megnézni: 

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás