Tizedik házassági évfordulóját ünnepelte a magyar énekesnő: „Ritkán szoktunk kettesben pihenni”

Megszöktek a kíváncsi szemek elől, és romantikusan kalandoztak a szigetországban. Május eleje csak kettőjükről szólt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.17.
Módosítva: 2024.06.17.
Péter Szabó Szilvi nox London évforduló

Még év elején árulta el Péter Szabó Szilvi a Hot! magazinnak, hogyan teszik különlegessé a megismerkedésük tizedik évfordulóját a szerelmével.

HOT FELTÖLTÉS PÉTER SZABÓ SZILVI
Péter Szabó Szilvi és párja már tíz éve együtt vannak Fotó: Archív/Hot! Magazin

Azért ezt a tízest illik megünnepelni, szóval májusban, amikor az évfordulónk lesz, Gyurival kettesben eltűnünk néhány napra a világ szeme elő – mondta akkor. Be is váltották az „ígéretüket”, ugyanis fogták magukat, és még a kontinenst is elhagyták. Igaz, nem mentek nagyon messzire, csak Londonig.

„A legtöbb európai nagyvárosban már jártunk kettesben. Gyuri még soha nem volt ezelőtt Angliában, én viszont korábban ott éltem, szóval úgy voltunk vele, hogy kipipáljuk Londont” – árulta el az énekesnő.

HOT FELTÖLTÉS PÉTER SZABÓ SZILVI
Az énekesnő már több európai nagyvárosban volt Fotó: Archív/Hot! Magazin

Péter Szabó Szilvinek sűrű nyara lesz

Egyszerre szerették volna megünnepelni az évfordulójukat és előzetesen rápihenni a nyárra, hiszen a NOX zenekar számára elképesztően sűrű lesz a fesztiválszezon, és egy hatalmas koncertre is készülnek július 27-én a Budapest Parkban. Ez sikerült is: az utazás kellemesen feltöltötte őket.

„Megnéztünk minden szépet és jót, amit csak kínál a város. Megmutattam Gyurinak a kedvenc kávézómat, és elmentünk a régi munkahelyemre is. Voltak ott olyan kollégák, akikkel még együtt dolgoztam; nagyon örültek, hogy újra találkozunk – mesélte Szilvi. 

Az énekesnő azt is elárulta, hogy a párjának tetszett a szigetország, azon belül is a főváros forgataga.

„Gyurinak teljesen más elképzelése volt Londonról. Persze jó lenne egyszer úgy is elmenni, hogy nemcsak ezt az egy várost járjuk be, mert csodálatos helyek vannak abban az országban, de ebbe a néhány napba most csak ennyi fért bele” – ecsetelte. Minden este a Sohóban (London híres szórakozónegyede – a szerk.) vacsoráztunk, mert imádom azt a pezsgést és hangulatot, ami ott van – tette hozzá.

HOT FELTÖLTÉS PÉTER SZABÓ SZILVI
A NOX énekesnője rápihen a nyárra Fotó: Archív/Hot! Magazin

Most csak kettesben

Most romantikusan, kettesben utaztak: Emma itthon maradt, szerető biztonságban.

Ritkán szoktunk kettesben pihenni, de előfordul, hogy a koncertek miatt a kislányunk a nagyszülőknél van. Mind nagyon sokat segítenek, és amikor például anyukámnál van, akkor ráadásul kicsit falun is lehet, aminek én nagyon örülök” – mondta az édesanya.

hot! magazin címlap
További sztárhíreket olvashat a Hot! Magazin e heti számában!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás