Péter Szabó Szilvia váratlan vallomása: ezt soha nem tenné meg a párja

Megküzdött a boldogságáért Péter Szabó Szilvia. A NOX énekesnője megélte a hullámvölgyeket, mire egyenesbe jött az élete minden területe.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.29.
Péter Szabó Szilvia szerelem vallomás énekesnő

A celebválásokkal terhes időszakban üdítő kivétel Péter Szabó Szilvia párkapcsolatáról hallani. A NOX énekesnője közel tíz éve talált rá élete szerelmére.

NZ2_0105
Péter Szabó Szilvi szerelmi élete és karrierje is egyenesbe került Fotó: Nagy Zoltán

„Sosem bántana meg engem"

Szilvi 2014-ben ismerkedett meg Völgyesi Györggyel, aki Unique énekesnőjének Völgyesi Gabinak az öccse. Szerelmespárból hamar családdá váltak: kislányuk, Emma a napokban ünnepli 7. születésnapját, idén kezdte az iskolát.
A Petőfi TV podcastjében beszélgetve az énekesnő elárulta, első látásra szerelem volt az övék.

Amikor megismertem Gyurit valahogy az első pillanattól éreztem, hogy ő az, akire vártam. Az elmúlt tíz évben teljesen természetesen alakult közöttünk minden. Szárnyakat ad, hogy tudom, sosem bántana meg engem, mert amellett, hogy a párom, a gyermekem édesapja, a legjobb barátom is” – fogalmazott a csinos anyuka.

Ledőltek a falak

Karrierjét tekintve is a helyén érzi magát. Hullámvölgyből kellett kimásznia ehhez a kiteljesedéshez. A NOX a 2000-es évek egyik legkülönlegesebb formációja volt, ami a magyar népzenét és a modern popot ötvözte. Péter Szabó Szilvia mellől énekestársa, Nagy Tamás 2009 őszén kilépett a zenekarból, majd nem sokkal később bejelentették, feloszlik az együttes. A döntés mindkét tagot megviselte.

A NOX feloszlása után Tomi és én is érzelmi mélypontra kerültünk. Kiköltöztem Ausztráliába, ahol bár kötöttem új barátságokat, vele is szerettem volna tartani a kapcsolatot, ám ő akkoriban elzárkózott ettől. Később újra felkerestem, de akkor már csak annyit mondtam neki, hogy a telefonszámomat tudja, mindig számíthat rám. Sok év telt el, mire felhívott. Úgy érzem, az Aréna-koncertünk döntötte le a falakat” – utalt az énekesnő a tavaly novemberi nagykoncertjükre. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás