Szívszorító ajándék: ennyi emléke maradt Diana hercegnéből Harry hercegnek

Évtizedek után tudott csak a tragédiáról beszélni a herceg.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.17.
Módosítva: 2024.06.17.
Harry herceg tragédia Diana hercegné búcsúajándék

Megrázó vallomást tett a tékozló fiú Harry herceg az önéletrajzi ihletésű botránykönyvében, a Spare-ben (Maradék). Több mint negyed évszázad után árulta el a könyv egyik fejezetében, hogy édesanyja halála után a családtagjaitól nem kapta meg azt a támogatást, amire az ekkor még csak 12 éves kisfiúnak szüksége lett volna. Most pedig újabb megdöbbentő kijelentést tett a herceg, kiderült, hogy Diana hercegné 1997. augusztus 31-i tragédiája után két kis dobozt hagyott a kisebbik fiára. 

Diana hercegné már több mint 26 éve nincs köztünk /Fotó: AFP

A Mirror számolt be róla, hogy Harry herceg a könyve egyik kivonatában elárulta, hogy egy szívfacsaró ajándékot kapott a megboldogult édesanyjától.

Egy alkalommal Károly herceg és Sarah Ferguson állította meg a gyermeket a temetés után, és a korábbi hercegné két kis kék dobozt adott át a gyermeknek. Az ékszeresdobozkákban Diana hercegné szőke hajtincsei voltak.

Sarah néni elmagyarázta, hogy Párizsban levágott két tincset anyu fejéről

– írta visszaemlékezésében Harry herceg. Emellett egy még szomorúbb részletet is elárult az életéből a királyi sarj. Bevallotta, hogy minden nap hiányzik neki az édesanyja, és szokott vele álmodni.

Hogyan lehetséges, hogy láttam őt tisztán, mint egy hattyút, aki felém suhan az indigótavon. Hogyan is hallottam a nevetését, olyan hangosan, mint az énekesmadarak a vízben? Még annyi mindenre nem emlékszem, mert nagyon fiatal voltam, amikor meghalt, de nagyobb csoda mindaz, amire emlékszem vele kapcsolatban

– zárta sorait a könyvben Harry herceg.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás