Sáfrány Emese a kisfiával együtt edzett: „az egyik legnagyobb boldogság számomra”

Cuki anya-fia videóval örvendeztette meg a rajongóit.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.06.06.
Módosítva: 2024.06.06.
Sáfrány Emese program légtorna anya-fia

Sáfrány Emese magyar fotómodell, légtornász, egykori pornószínésznő. Légtornaoktatóként dolgozik, emellett különböző versenyeken is indul. 2015-ben megjelent önéletrajzi könyve Aleska – De hova tűnt Emese? címmel. 2016-ban Rigában ezüstérmet szerzett a légtornász-világbajnokságon. 2017-ben légtornász-Európa-bajnoki címet szerzett profi „B” kategóriában. 2019-ben részt vett az Exatlon Hungary nevű sportrealityben.

Sáfrány Emese / Fotó: Bors

Nemrég pedig bevállalta, hogy részt vesz az Ázsia Expressz forgatásán. A hatalmas, életre szóló kalandra barátnőjével, Béres Anettel együtt vállalkozott. Ám nemcsak a karrierje van rendben a hírességnek, hanem a magánélete is. Sáfrány Emese és Hornyák Ádám 2021 márciusában jegyezték el egymást, 2021. június 20-án látta meg a napvilágot kisfiuk, Nolen. A kisfiú azóta anyukája mindene, így amikor együtt játszhatnak önfeledten, az Emese számára felbecsülhetetlen. Az pedig, hogy nemrég a légtornát is bemutathatta neki, egy valóra vált álom volt a számára. Erről egy cuki összefoglaló videót is megosztott közösségi oldalán. 

„Az egyik legnagyobb boldogság számomra, amikor közös programot csinálhatok a fiammal, imádom látni, amikor valamit élvezettel csinál, és ha ráadásul az olyan dolog, amit én magam is szenvedéllyel végzek, az az érzés leírhatatlan. Így légtornázunk mi együtt, nézd meg a videót!” – írta cuki videójához Sáfrány Emese. 

Nagyon cukik vagytok

Ez tök nehéz lehet! De jól csináljátok!

Nagyon édes. Biztos artista lesz

– üzenték Emese rajongói.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás