Önértékelési problémáiról vallott Rácz Jenő felesége

Rácz-Gyuricza Dóra és a sztárséf már évek óta házasok, sőt egy közös kislányuk is született, Kamilla. A kis család boldogabbnak látszik, mint valaha, sőt nemrég Ciprusra is elutaztak nyaralni. Rácz Jenő felesége azonban most az Instagram-oldalán árulta el, hogy ahogy mindenki, ő is küzdött önértékelési problémákkal.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.06.01.
Rácz Jenő Rácz-Gyuricza Dóra anyaság önértékelés lélek

A gyönyörű anyuka, Rácz-Gyuricza Dóra sokak számára példaként szolgál, hiszen úgy tűnik, a kis családjukban teljes a harmónia. Ez annak is köszönhető, hogy Dóra az Instagram-oldalán gyakran osztja meg követőivel az életük apró részleteit. Ám a vidám történetek mellett, mint a Rácz Jenővel közös nyaralásuk, időnként komolyabb témákról is szót ejt. Most az egyik rajongója kérdésére válaszolva vallotta be, ahogyan a legtöbb édesanya, ő is sokáig önértékelési problémákkal küzdött.

293A4428 Rácz Jenő, Rácz-Gyuricza Dóra
Rácz Jenő felesége, Dóra az önértékelési problémáiról vallott (Fotó: Szabolcs László)

Az egyik követő Dóra Instagram-oldalán érdeklődött, hogy vajon neki voltak-e valaha önértékelési problémái, amire Dóri a tőle megszokott őszinteséggel válaszolt:

Húha, persze, hogy voltak! Van olyan ember akinek sosem volt még? A tini korunk erről szól szerintem, a 20-as éveidben is csak keresed még az utad. Sokat dolgoztam magamon, megküzdöttem a démonjaimmal, rengeteget csalódtam és tanultam belőle. Ez egy lassú és hosszú folyamat, szóval legyél türelmes magadhoz, csak tarts ki!

Rácz Jenő felesége a követőit is jó tanácsokkal látja el

Sőt a sztárséf párja igyekezett buzdítani is a rajongóit, hogy higgyenek magukban és tegyenek a boldogságukért, ahogyan ő is:

A legnagyobb befektetésed TE vagy. Az egyetlen ember, akinek a véleményét nem tudod ignorálni, és aki igazán érted él, szintén TE vagy. Harcolj magadért, a kapcsolataidért, az egészségedért, a lelkedért, mert csak neked van meg mindened ahhoz, hogy boldoggá tedd magad! Ha én nem hinnék magamban, akkor ki?

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás