„Mindenki nyugodjon meg...” — közös fotón Nótár Mary és a menedzsere

Az utóbbi hetekben az énekesnő és menedzsere botrányától volt hangos a sajtó, ám most úgy tűnik, sikerült kibékélniük egymással. Maga Lotti posztolt egy képet, amelyen Nótár Mary is látható, és még egy üzenetet is írt a rajongóknak hozzá.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.06.04.
Nótár Mary menedzser Lotti békülés

Nótár Mary körül az utóbbi időben óriási botrány alakult ki, ugyanis a menedzsere olyan dolgokkal vádolta, hogy nem fizette ki őt, és még pszichiátriára is került miatta. Az előadó és 25 éves alkalmazottja 10 éven át dolgoztak együtt, az idejük nagy részét is egymás társaságában töltötték, így érthető, hogy a hirtelen elválás miatt elszabadultak az indulatok,  ám azt senki sem gondolta volna, hogy ennyire összekülönböztek. Ahogy említettük volt szó az anyagiakról: Lotti állítólag erre az évre 86 bulit kötött le Marynek, de elmondása szerint, ezek után már nem kapta meg a gázsiját, és még a céges kocsiját sem vihette el. Cserében annyit vitáztak, hogy a lány kétszer került emiatt kórházba, s bár hiába kérte, az énekesnő ott sem látogatta meg őt. Ám ez már csak a múlt...

Nótár Mary
Nótár Mary visszafogadta a menedzserét (Fotó: Bánkúti Sándor)

Nótár Mary és Lotti között szent a béke

Pár napja már megírtuk, hogy egyes jelek arra mutatnak: kibékülhetett egymással Mary és Lotti, ám most ők is megerősítették a hírt. Maga a menedzser osztott meg egy közös képet az énekesnővel egy étteremből, melyhez azt írta:

Mindenki nyugodjon meg, köszönjük az aggódást, érdeklődést. Béke van!

olvasható a fotón, ám ez még korántsem biztos, hogy azt jelenti, Lotti a munkáját is visszakapta. Tudniillik, amíg a lány nem volt a képben, Mary időközben talált egy másik menedzsert, aki ellátja a koncertjei körüli munkákat... A kérdés csak az, hogy most kinek, milyen szerep jutott?

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás