„Nem is hülye a fejed” – üzente Ördög Nórinak az egykori rádiós

Micsoda fotók! A Megasztár zsűritagjaival szelfizett Nóri.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.06.30.
Ördög Nóra Megasztár szelfi

Javában zajlik a munka, tart az őszi Megasztár jelentkezőinek meghallgatása a budapesti Bálnában. A TV2 csinos műsorvezetője, Ördög Nóri pedig – Marics Petitől és Molnár Ferenc Carameltől kezdve Rúzsa Magdin át Marsalkó Dávidig és Papp Szabiig – mindegyik zsűritaggal készített egy érdekes fotót.

Érdekes fotókat készített Ördög Nóri a 2024-es Megasztár zsűritagaival (Fotó: Szabolcs László / Metropol)

„Délelőtti hülyefejszelfi-sorozatom a zseniális Megasztár-zsűrivel”
– írta Instagram-oldalán Ördög Nóra.

„Köszönöm szépen Krausz Gábornak...”

A műsorvezető friss bejegyzése kapcsán sokaknak eszébe juthat Nóri év eleji „balhéja” Krausz Gáborral. Még februárban durva fotókkal üzent a TV2 műsorvezetője a népszerű séfnek Instagram-oldalán:
„Köszönöm szépen Krausz Gábornak, hogy életem egyik legelőnytelenebb fotójával jelentette be az oldalain, hogy forgatjuk a Séfek Séfe 6. évadát. Cserébe jöjjön az én válogatásom!”
Ördög Nóri pedig valóban egy sor, kevésbé vállalható közös fotót tett ki a séfekkel a közösségi oldalára. A sokak által komolyan vett történet végére szerencsére hamar pont került. „Szent a béke” – írta pár nappal később Krausz Gábor.

A mostani képek, bár nem előnyösek, kivétel nélkül figyelemfelkeltőek. A TV2 műsorvezetőjének bejegyzésére egyébként többek közt egy egykori rádiós is reagált.

„Nem is hülye a fejed, gyönyörű vagy”
– üzente Ördög Nórinak a hajdani Class FM egykori műsorvezetője, Kőváry Anett.

Neked hogy tetszenek Ördög Nóri szelfijei?

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás