A Megasztár ezüstérmesei sem tűntek el, mutatjuk, mi történt velük – Galéria

Nem csak az első helyezettek nyertesek. A Megasztár ezüstérmesei is szép karriert futottak be.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.06.26.
Till Attila Megasztár Rúzsa Magdolna Ördög Nóra

Már elkezdődtek a válogatók, hamarosan elstartol a Megasztár hetedik évada. A napokban kiderült, Till Attila mellett Ördög Nóra lesz a tehetségkutató műsorvezetője, és a Megasztár zsűrijének összeállításáról is lehullott már a lepel. Az persze a jövő zenéje, hogy kik azok a tehetségek, akik az élő show-ba jutnak, s ki lesz az, aki majd megnyeri a hetedik szériát. Egy biztos, a korábbi évadokban az ezüstérmeseknek sem kellett szégyenkezniük, mindannyian a mai napig a köztudatban maradtak.

Megasztár
Összeállt a Megasztár 7. évadának zsűrije, elkezdődtek a meghallgatások is (Fotó: TV2)

A Megasztár ezüstérmesei is jól jártak

A több mint tíz év után képernyőre visszatérő tehetségkutatóban ötfős zsűri dönt az énekesjelöltek sorsáról: Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi ül a zsűriszékbe. Ketten közülük, Magdi és Caramel pontosan tudják, mit élnek majd át a versenyzők, hiszen ők is megmérettették magukat annak idején.

Caramel 2004-ben a második évadot, Magdi 2005-ben a harmadik évadot nyerte meg. De a nagy sikerű tehetségkutató nem csak a győzteseknek hozott évtizedek múlva is sikeres karriert. A második helyezettek is a mai napig a köztudatban maradtak. A Metropol összegyűjtötte, mi történt a műsor óta az ezüstérmesekkel. Galériánkat a képre kattintva nézheted meg:

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás