Lékai-Kiss Ramóna nyilvánosan üzent a férjének, erre senki sem számított

Különleges esemény miatt üzent Lékai-Kiss Ramóna.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.13.
Módosítva: 2024.06.13.
üzenet Lékai-Kiss Ramóna évforduló

A TV2 gyönyörű sztárja, Lékai-Kiss Ramóna nem csupán a közönség, hanem a szakma kedvence is, hiszen megnyerte már az év női műsorvezetőjének járó díjat, ráadásul a produkciói sorra hatalmas sikerek – sőt, nemcsak műsorvezetőként csillogtatja meg a tehetségét, hanem színésznőként is, nemrég a Hazatalálsz című sorozatban láthattuk őt.

Lékai Máté és Lékai-Kiss Ramóna / Fotó: Knap Zoltán

Lékai-Kiss Ramóna boldog házasságban él a kézilabdázóként ismert férjével, Lékai Mátéval, akivel egy közös gyermeket nevelnek együtt. Különleges napról emlékezett meg most a közösségi oldalán a híresség, ugyanis megosztotta az emberekkel, hogy az 5. házassági évfordulójukat ünneplik a szerelmével.

Hello Apa! Tudom-tudom, azt mondják nem így kéne hívni, hanem a neveden, hogy megmaradjon a tűz közöttünk❤️‍🔥, de úgy szeretlek így szólítani és tudom, hogy Te is imádod. Viszont a legjobb, hogy ma öt éve a férjemnek is szólíthatlak!❤️
Fura ez az 5 év, egyrészről olyan kevésnek tűnik ahhoz képest, amennyi mindent átéltünk, de közben jó soknak is😅🥰! Na, száz szónak is egy a vége, szeretlek, jó, hogy elvettél❣️

– üzente férjének Lékai-Kiss Ramóna.

Ez is bizonyítja, hogy valóban nagy a boldogság kettejük között. A rajongók már nagyon kíváncsiak, hogy vajon mikor érkezik a második gyerekük, de erről egyelőre nem árultak el semmit.

Ide kattintva lehet megtekinteni Lékai-Kiss Ramóna posztját.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás