Károly király következő döntése újra szétszakíthatja a családot

A fia után a húgát is magára haragíthatja az uralkodó.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.14.
Károly király rang Zara Tindall konfliktus

Megdöbbentő lépést tervez III. Károly király. A királyi család bennfentesei szerint ugyanis azt tervezi, hogy hercegnői címet adományoz a kedvenc unokahúgának Zara Tindallnak, aki a húga Anna királyi hercegnő lánya. Ezzel azonban pont a saját húga döntését törölné el, aki szánt szándékkal nem akarta, hogy a gyermekei rangot örököljenek, mert azzal hatalmas felelősséget és a királyi család elvárásait is megkapták volna a nyakukba. Ezt Anna királyi hercegnő már átélte, ezért a gyermekeinek más utat jelölt ki.

Károly király hercegnői rangra szeretné emelni a kedvenc unokahúgát /Fotó: AFP

A Life.hu számolt be róla, hogy egyre több jel utal arra, hogy Zara és a nagybátyja egyre közelebbi kapcsolatba kerül egymással. Károly rákdiagnózisa óta ugyanis a királyi munkákban is egyre többet segít a hölgy, és személyesen jelent meg a Windsor Lovas Show-n is, ahol Károly vendége volt a rang nélküli családtag. Érthető hát, hogy Károly részéről egy érthető és szívélyes gesztus lenne az unokahúga felé, ha hercegnővé emelné Zarát. Azonban az kérdéses, hogy mit szólna ehhez Anna hercegnő, aki korábban gyakran beszélt arról, hogy számára hatalmas nyűg volt a királyi családtagjának lenni, a kötelezettségek, a királyi hagyományok, és a keretek közé foglalt életmód.

Ettől akarta megkímélni a gyermekeit, akik úgy tűnik, hogy a nevelése ellenére is az uralkodói családhoz akarnak minél közelebb simulni, és részt venni 

- tette hozzá a lap. Ez azonban konfliktushoz vezethet Károly király és a Anna között, aki a harmadik testvérük András herceggel ellentétben mindig is támogató és segítőkész volt, és ott volt Károly mellett akkor is, amikor a legnehezebb időkben kellett helyt állnia.

A Royal Windsori lovas show során szívmelengető fotók is készültek Károly királyról és Zara Tindallról, ezek után már maga az uralkodó sem tagadhatná le, hogy ki a kedvenc unokahúga:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás