Kiderült, miért nem vált el a mai napig Bodrogi Gyula és Voith Ági

Házasok, ám évtizedek óta nem alkotnak egy párt. Voith Ági és Bodrogi Gyula is megtalálta a boldogságot külön-külön, noha a szerelem véget ért, a kapcsolatuk szoros maradt. De hogy miért nem váltak el, több évtized után adott választ erre a színészlegenda.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.06.09.
Módosítva: 2024.06.09.
Bodrogi Gyula Voith Ági titok házasság

Voith Ági és Bodrogi Gyula papíron még házasok. Több mint negyven éve azonban véget ért a szerelem, ám fiuk és unokájuk egy életre összeköti őket. A köztük lévő különleges kapcsolat ékes bizonyíték arra, hogy egy szakítás után is lehet jó kapcsolatban maradni…

Bodrogi Gyula és Voith Ági
Bodrogi Gyula és Voith Ági nem akarta, hogy Ádám elvált szülők gyermeke legyen (Fotó: MEDIAWORKS ARCHÍVUM)

Bodrogi Gyula szerint vigyázni kell a szép emlékekre

Voith Ági és Bodrogi Gyula máig tiszteli egymást. Felmerülhet a kérdés, ha ilyen nagy az egyetértés, miért nem adták meg házasságuknak a lezárást. Korábban az mondták, azért nem váltak el, mert nem akarták, hogy fiuknak, Ádámnak azt kelljen mondania, elvált szülők gyermeke. Most azonban újabb részletet árult el a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész egykori döntésükről.

A szeretetnek jelen ideje nincs, csak múlt meg jövő, vagyis emlék és lehetőség.

Ha pedig egy emlék oly’ szép, mint a miénk, azt igyekszik az ember nem összerondítani.

„Vigyázni kell rá, nem szabad bántani a szép emlékeket, s azokat az embereket, akikkel azt megéltük” – fogalmazott a színész, aki közel 45 éve alkot egy párt az egykori modellel, Vass Angélával.

Bodrogi Gyula
A színművész április elején sérült meg (Fotó: Flajsz Péter)

Gyógytornász segíti a felépülésében

A nemzet színésze tavasszal betöltötte a 90. életévét, amit kissé beárnyékolt egy sérülés. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja azóta lépésről lépésre haladva gyógyul.

Még a születésnapom előtt volt egy kisebb vállsérülésem, de már jobban vagyok.”

Van még tennivaló vele, gyógytornára kell járnom, de már tudom használni a mindennapokban.

„Hosszadalmas feladat lesz, ma is jön a gyógytornászom, Nellike, aki megint egy centivel közelebb visz a gyógyuláshoz. Tudok vezetni, váltani, idenyúlni, odanyúlni, de vannak még határaim, amin túl már fájdalmat éreznék” – mondta nemzetünk egyik büszkesége a Sorry! magazinnak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás