Szexi fotókkal jelentette be Széphalmi Juliska: „Több mint boldog vagyok!”

Szexi képpel jelentkezett a Madách Színház gyönyörű táncművésze. Széphalmi Juliska elmondta, hogy komoly vizsgán van túl, és boldog.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.05.16.
Módosítva: 2024.05.16.
Széphalmi Juliska boldogság vizsga

Széphalmi Juliska az utóbbi időben nehéz időszakon van túl, tavaly év végén átesett egy komoly térdműtéten, ezért sokáig pihenni kényszerült. A mindig energikus táncművész végül szép lassan belekezdhetett a gyógytornába, és hónapról hónapra egyre jobban érezte magát. Legkésőbb szeptemberben vissza is térhet a munkába.

Széphalmi Juliska
Széphalmi Juliska tele van energiával (Fotó: Markovics Gábor)

Juliska nemrég egy szexi képet osztott meg magáról, amin egy mélyen dekoltált felsőben és egy farmerben pózol. A soha nem látott fotókhoz egy apró helyzetjelentést is mellékelt arról, hogy hogyan érezte magát az elmúlt napokban.

Most pedig soha nem látott fotók következnek, mert ki tudja, mikor lesz megint ilyen rövid hajam és mert olyan kedvem van. Azért nagyon más volt ez a style, és nem is volt olyan rég! Ma amúgy mellékesen egyébiránt zárójelben volt egy nagyon fontos vizsgám az egyetemen, és jó, még egy hónap van a vizsgaidőszakból, de ezt letudni isteni érzés, és még szuper jegyet is kaptam! Több mint boldog vagyok!!

– írta a művészi képeihez Széphalmi Juliska.

Széphalmi Juliska fontosnak érzi a fokozatosságot

Hiába érzi magát az ember teljesen gyógyultnak, nem lehet csak úgy beleugrani a mindennapokba. Azzal Juliska is tisztában van, hogy sportemberként és táncművészként extra időt kell fordítania az egészségére, amíg újra dolgozni tud.

„A mértékkel tisztában kell lennem, mert átlagemberként már elégedett lennék, de sportemberként és táncosként még várni kell. Ha nem tartanám be a szakemberek utasításait és idejét, akkor nyolcvan százalékkal nagyobb eséllyel esnék vissza a felépülésben” – mesélte Széphalmi Juliska.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás