Kárpáti Rebeka önkormányzati lakásból tört ki – „Nem volt egy fityingünk sem”

Rebi kislányként még nem vágyott a rivaldafényre. Sokan azt gondolják, mivel Kárpáti Rebekának ismert színművészek a szülei, neki könnyű volt az útja, pedig közel sincs így. Volt idő, amikor szerény körülmények között, önkormányzati lakásban éltek...



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.05.21.
Zsákbamacska Kárpáti Rebeka TV2 döntések

Kárpáti Rebeka számos területen kipróbálta már magát, saját ruhamárkát hozott létre, a színház és most pedig a műsorvezetés is az élete része lett. Mint mondja, ezek együttese teszi boldoggá. Gyakran vágják a fejéhez, hogy híres szülei révén (Kenéz Marianna és R. Kárpáti Péter színművészek – a szerk.) ért el sikereket.

Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka boldog, hogy részese lehet a Zsákbamacska csapatának (Fotó: TV2)

Kárpáti Rebeka nem foglalkozik a negatív kritikákkal

Azonban ez nem így van, ugyanis sokat tett azért, hogy elismerjék mindabban, amit csinál.

Több mint tíz évvel ezelőtt, amikor megnyertem a szépségkirálynő-választást, megkaptam, hogy bunda volt az egész, mivel az apám elintézte nekem az első helyet. Természetesen ebből semmi nem volt igaz.”

Sőt, bevallom, akkoriban költöztünk önkormányzati lakásba, mert nem volt egy fityingünk sem.

„De már nem foglalkozom az ilyen jellegű kritikákkal, hiszen nem érdemel szót az, aki attól érzi jobban magát, hogy földbe döngöl másokat. A témáról mindig egy klasszikus Winston Churchill-idézet jut eszembe: Soha nem fogsz eljutni a célodig, ha mindig megállsz, és megdobálsz kövekkel minden egyes kutyát, amelyik ugat” – mondta a TV2 sztárja.

Kárpáti Rebeka, Szente Vajk és T Danny
Szente Vajk és T. Danny oldalán láthatják a nézők a hétköznapokban a Zsákbamacskában (Fotó: TV2)

Komoly pénzügyi döntéseket kell hoznia

A csinos vállalkozónak rengeteg feladata van erre az évre, egy pillanatra sem áll meg, de munkája boldoggá teszi, aminek köszönhetően lendülete sem hagy alább.

Szeretném kiterjeszteni a vállalkozásomat: jelenleg egy nagykereskedői hálózat létrehozásában gondolkodom, vagy abban, hogy kilépjek a külföldi piacra. Folytatom a színházi munkáimat, illetve nagyon örülök, hogy része lehetek a Zsákbamacska csapatának” – árulta el a Star magazin érdeklődésére, majd azt is elárulta, melyik szakma áll hozzá a legközelebb.

Úgy szoktam fogalmazni, hogy egy igen furcsa működési mechanizmusnak köszönhetően nem tudnék egyszerre csak egy dolgot csinálni. Jelenleg például a saját ruhamárkám építésén, valamint színházban és televízióban dolgozom, de ezek közül nincs kifejezett kedvencem.”

Szükségem van egyfajta balanszra, amit a ruhamárkámmal kapcsolatos üzleti és pénzügyi döntések meghozatala, illetve a színházi játék és a televíziós munkák kihívása teremt meg

 – fűzte hozzá.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás