Házasság első látásra: micsoda változás, Bogit hirtelen fel sem ismertük

Friss csoportképet tett ki Petra a közösségi oldalára.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.05.12.
Házasság első látásra Bogi szemüveg

Egy kivétellel újra együtt a Házasság első látásra című nagy sikerű reality hölgycsapata (Enci igazoltan távol, jelenleg felszolgálóként dolgozik egy hajón külföldön, de jövő héten hazaérkezik). A Petra által megosztott csoportképen szinte mindenki azonnal felismerhető, igaz, Boginál egy picit gondolkodni kellett. Geri egykori felesége ugyan a műsorban is előszeretettel viselt színes napszemüveget, ám a fotón látható fekete keretes szemüveggel szokatlan látványt nyújtott. Pláne, hogy még csókra is csücsöríti a száját! 

bogi gergő
Így ismerte meg egy ország Bogit, aki a boldogító igen kimondása előtt letérdeltette Gerit, a férfi pedig az anyakönyvvezető előtt megkérte a lány kezét (Fotó: TV2)

Igaz, Bogi nemcsak a többség számára újnak tűnő külsejével lepte meg a műsor nézőit, a reality alatt is bőven szerzett meglepő pillanatokat a Házasság első látásra kedvelőinek. Ki ne emlékezne arra, ahogy rágózva bevonult a saját esküvőjére, a boldogító igen kimondása előtt letérdeltette a szakértők által neki választott Gerit, a férfi pedig az anyakönyvvezető előtt kérte meg a lány kezét. Ahogy emlékezetes volt a teli szájjal tartott „gyorstalpalója” illemtanból, melynek végén lenyalta a kést... Ugyanakkor kifejezetten kellemes meglepetésnek számítottak a műsorban felolvasott írásai – a férjének írt utolsó, a házasságukat lezáró levél kivételével. 

Szokatlan látvány – így néz ki Bogi fekete keretes szemüvegben:

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás