„Nagyon különleges neve lesz” – árulta el Kulcsár Edina a születendő babájáról





Újabb részleteket osztott meg a sztáranyuka születendő gyermekéről.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.03.03.
Módosítva: 2024.03.03.
Kulcsár Edina G.w.M terhesség

Madarat lehetne fogatni a sztárpárral – annyira boldog Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M, hogy hamarosan újra bővül a családjuk. Bombaként robbant ugyanis a hír a héten, hogy a 2014-es Miss World Hungary győztese ismét babát vár. A 4. hónapban járó, kerekedő pocakú kismama a nyáron kisfiúnak ad majd életet. G.w.M Instagram-oldalán megosztott szavai tökéletesen tükrözik a boldogságát:
„Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már »csak« erre vágytam, semmi másra. RÁD, KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon, kincsem!” Edina pedig – ahogy arról elsőként a Metropol beszámolt – Insta-sztoriban válaszolt a rajongók kérdéseire.

Nem is lehetne boldogabb a hamarosan újabb szülői örömök elé néző Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M Fotó: Bánkúti Sándor

Míg Edina pénteken arról mesélt, hogy a születendő gyermek tervezett baba volt és fontosnak tartották, hogy a nyárra várható csöppség és a pár első közös gyermeke, Amara között pici legyen a korkülönbség, szombaton többek közt az új jövevény neve felől érdeklődő rajongói kérdésre reagált.

Ez talán a legtöbbet feltett kérdés. Hogy mi lesz a neve. Jelenleg az az álláspontunk, hogy majd csak akkor áruljuk el, amikor már megszületett a baby, de nálunk sose lehet tudni. Nagyon különleges neve lesz!

– írta Edina, aki egy másik kérdésre válaszolva elárulta, hogy tudta így „eldugni” a hasát.
„Hát nem volt egyszerű! Anyukám segített, aki tudja, hogy honnan kell fotózni ahhoz, hogy ne látszódjon, amit nem szeretnénk, hogy látszódjon. Az edzések tekintetében nehezebb volt ezt megoldani, de egy kis fénnyel meg a ruhákkal meg tudtuk oldani. Bár cserébe kaptam sok támadást, hogy dagadt vagyok, meg biztosan nem is edzek, de remélem, hogy utólag mindenki egy picit elgondolkodik, hogy nem szabad a másikat bántani, mert soha nem tudhatjuk, hogy mi állhat a háttérben”
– fogalmazott G.w.M felesége.





 





Ezeket olvastad már?
Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás