Szőcs Reni a szülés utáni időszakról: „Mindentől elsírtam magam”





Az énekesnő bevallása szerint kemény volt az anyaság első szelete. Szőcs Reni azóta belerázódott már az új helyzetbe, sőt egyenesen élvezi.



Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2024.02.08.
Szőcs Reni anyaság baba

Szőcs Reni, az egykori Star Academy győztese kilenc hónapja osztotta meg a hírt, miszerint megszületett a kislánya. A hatalmas bejelentés megnyugtatott mindenkit, ugyanis késve indult be a szülés, de végül nem volt semmi komplikáció, a baba egészségesen jött világra. Az elmúlt közel egy évben sok mindenen ment keresztül az énekesnő, volt sok jó, de rossz pillanata is, azonban már teljesen belerázódott az anyukaszerepbe.

Szőcs Reni
Szőcs Reni a szülés utáni időszakról mesélt, ami nem volt neki könnyű (Fotó: Ripost)

Igazán különleges volt az elmúlt lassan egy évem a szülés óta. Az eleje, bevallom, hogy kőkemény volt. Sokan máshogy élik meg, de van egy kifejezés, a baby blues, ami a szülés utáni depressziót jelenti. Az első hetekben ezt éltem át, és ehhez még párosult is a hormonális esés. Nekem azért volt nehéz, mert mindentől elsírtam magam, akár még a legapróbb dolgok miatt is” – kezdte a Metropolnak az énekesnő, akiben felmerült az a kérdés is, hogyan fogja ellátni gyermekét, de nagyon gyorsan felvette az anyaságtempót.

Szőcs Reni
Az énekesnő hamar belerázódott a gyereknevelésbe (Fotó: Szabolcs László)

Szőcs Reni kapott segítséget

Reni sok segítséget kapott édesanyjától, sőt párjától is, aki beleállt a dolgokba, mint egy igazi férfi. Így máris könnyebb volt az anyukának:

Volt persze segítségem, ugyanis az anyukám és a párom végig velem volt. Ez nagyon sokat számított. Ahogy eltelt egy kis idő, én is éreztem, hogy el tudom látni a kicsit, és egyre jobban kinyílt a világ nekünk. Nagyon örültem, hogy ilyen kellemes érzés lett, mert az elején volt bennem egy gát” – mondta Reni, aki elárulta, kislánya mosolya mindig bearanyozza a napjait.

Arany mosoly

Minden anyuka elérzékenyül, amikor látja babáját önfeledten mosolyogni, miközben megéli a világ első impulzusait. Ez alól Reni sem kivétel:

Bearanyozza a napomat, amikor meg tudom nevettetni, vagy valamin mosolyog. Meg az is lenyűgöző, ahogy látom, hogy figyel rám, tanul tőlem, próbálja megérteni a dolgokat. Még csak kilenc hónapos, de nagyon leköti, amikor mesét olvasok neki. Ha esetleg felkelne az este közepén, a dúdolásomra, vagy éneklésemre simán visszaalszik” – jegyezte meg az énekesnő, aki nagyon sokat szokott kislányának énekelni.





 





Ezeket olvastad már?
Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás