Nótár Mary elhúzott, állva hagyta Ruszó Tibit





A mulatós énekesnő nem viccelt...



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.02.18.
Nótár Mary Ruszó Tibi Rakonczai Imre

Ritka helyzet: Nótár Mary és Rúszó Tibi is Valentin-napon, azaz február 14-én, 17 órára hirdetett klippremiert, ráadásul mindkét előadó párban állt a mikrofonhoz! Nótár Mary az egykori V.I.P. nevű fiúcsapatból ismert Rakonczai Imrével dolgozta fel Billy Joel Honesty című dalát, míg Ruszó Tibi – a magyart keverve a spanyollal – D3ÁK mellett a latinos hangvételű Tüzes a lány című dallal rukkolt elő. A véletlen folytán pedig sajátos verseny indult a két produkció között. Jöjjenek a részletek!

Nótár Mary nem tud hibázni: Rakonczai Imrével közös dala, a Szótlanul klipje már a YouTube-premier hetén elérte a 100 ezres nézettséget

Bár Ruszó Tibi január 30-án jelentette be az Instagram-oldalán, hogy új klippel jelentkezik, Nótár Mary öt nappal lemaradva, február 4-én posztolt a klippremierjéről. A két dal klipje tehát egyszerre startolt el az egyik legnagyobb videómegosztó portálon, a YouTube-on, az énekesnő azonban gyakorlatilag azonnal megszerezte a vezetést, az előnye pedig percről perce, napról napra nő. Ez azt jelenti, hogy kereken négy nap alatt, azaz február 18-a vasárnap 17 óráig Ruszó Tibiék átlépték a 20 ezres nézettségi szintet, míg Mary és Imi klipje 90 ezer megtekintés felett jár, vagyis vasárnap éjfélig megugorhatják a 100 ezres mérföldkövet. Nótár Mary nem viccelt, új slágere is azt bizonyítja, hogy amihez a hangját adja, az sikeres.

Autós nyelven szólva: Nótár Mary elhúzott, állva hagyta Ruszó Tibit, akire újabb és újabb köröket ver.

Bár mindkét előadó annak idején tehetségkutatón tűnt fel, az igazsághoz hozzátartozik, hogy énekesnő 2002-ben, Tibi 2019-ben robbant be, ez a 17 év pedig komoly előny Mary javára, még ha a karrierje nem is mondható felhőtlennek. S azt se felejtsük el, hogy 2023-ban Nótár Mary közös dallal is segítette Ruszó Tibi pályafutását, a Tábortűz/Amarici 4,7 milliós YouTube-nézettsége pedig tekintélyt parancsoló!

Neked melyik dal tetszik jobban?

Nótár Mary és Rakonczai Imre kettőse, a Szótlanul:

Ruszó Tibi és D3ÁK közös dala, a Tüzes a lány:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás