Nincs más lehetőség! Meg kell operálni a TV2 sármos énekesét





A TV2 felfedezettjére sajnos műtét vár a közeljövőben. Tasi Dávid, a Sztárban sztár leszek! énekese még novemberben vette észre, hogy valami nincs rendben…



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.28.
Módosítva: 2024.02.28.
Tasi Dávid TV2 Sztárban Sztár leszek! műtét

Tasi Dávid, a Sztárban sztár leszek! ügyeletes szépfiúja, akiről év elején még azt lehetett olvasni, hogy szerelmes, és Tóth Katicával alkotnak egy párt. Azonban ez a románc nagyon rövid életű volt, hiszen nemrégiben az énekes elárulta, hogy sajnos a kapcsolatuk véget ért. Azóta persze már visszatért a dolgos mindennapokhoz, amiről maga mesélt a Metropolnak.

Tasi Dávid
Tasi Dávid nem feledkezett meg a zenéről sem Fotó: Markovics Gábor

„Visszatértem a főállásomhoz, felszolgáló vagyok egy étteremben, mellette pedig személyi edzőként dolgozom. Mindemellett persze a zenét sem hagytam abba. Dalokat írok, már van egy-két szerzemény a tarsolyomban, amihez készítünk videóklipet is. Jó lenne, ha fel tudnék majd lépni a nyáron” – kezdte jókedvűen Dávid. 

4-5 hétig nem edzhet Tasi Dávid

Azonban a sok öröm mellé egy kis üröm is vegyül, ugyanis a Sztárban sztár leszek! felfedezettje hamarosan egy fontos műtéten fog átesni. Dávidnak még novemberben, egy nagyobb súly emelése során kijött a lágyéksérve. Persze az edzést nem hanyagolja azóta sem, de sokkal óvatosabban kell dolgoznia a gyúrás során.

Muszáj megműteni, de szerencsére ez egy rutinbeavatkozás. Utána egy hétig biztos nem csinálhatok semmit, de aztán nekikezdhetek a rehabilitációnak. Mindenképpen szeretnék mostanában átesni az operáción, hogy nyáron topon legyek. Hiszen 4-5 hétig nem is edzhetek, amit kicsit bánok, de az egészségünk a legfontosabb

– mesélte Dávid, aki azt is hozzátette, hogy szerencsére a munkából nem fog kiesni, mert csak a nagy súlyokat kell majd mellőznie. Bár a TV2 sztárja saját bevallása szerint nagyon pörgős típus, még nem tudja elképzelni, hogyan fogja viselni azokat a pillanatokat, amikor lassítania kell.

 





 





Ezeket olvastad már?
Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás