Újabb exatlonos eljegyzés: a Kihívók szépfiúja megkérte szerelme kezét

Esküvő van a láthatáron. Az Exatlon Hungary szépfiúja megkérte szerelme kezét. A menyasszony a gyűrűt is megmutatta.Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.01.29.
Módosítva: 2024.01.29.
exatlon hungary szépfiú kihívók Flórián Sándor eljegyzés

Nehéz eldönteni, hogy az Exatlon Hungary második évadának sármos Kihívók versenyzőjének, Flórián Sándornak az eljegyzése jó hír-e vagy sem. Ha abból a szempontból nézzük, hogy az egykori tűzoltó rátalált az igazira, és szerelmével a kapcsolatukban újabb szintet léptek, akkor mindenképpen. Viszont ha a női rajongók szemszögéből vizsgáljuk, nem, hiszen a fiatalember végérvényesen elkel.

Exatlon Hungary - Flórián Sándor
Az Exatlon Hungary szépfiúja a napokban jegyezte el szerelmét / Fotó: Instagram

Ugyanis Sanyi az Instagram-oldalán, egy fotó kíséretében osztotta meg az örömhírt, megkérte barátnője kezét.

Igent mondott” – írta a bejegyzésben.

A közös képen persze a jegygyűrű kapta a főszerepet, a fiatal lány büszkén tolta a kamerába az ujján lévő ékszert.

A bejelentés pedig valóban örömhír lett, hiszen a poszthoz megszámlálhatatlan gratuláció érkezett, nemcsak a követőitől, hanem egykori versenytársaitól, vagy mondhatni ellenfeleitől is, akikkel heteken keresztül harcolt Dominikán az Exatlon Hungary húszmilliós fődíjáért.

Boldog párok az Exatlon Hungary versenyzői közül

Úgy tűnik, sorra kelnek el a Bajnokok és a Kihívók, ugyanis nemrég a pirosaktól Imreh Balázs és felesége jelentette be, hamarosan érkezik első közös gyermekük, előtte pedig a kékek bombázója, Ferenc Vivien osztotta meg szintén egy fotó kíséretében a nagy hírt: férjhez ment. Nem sokkal előtte a Kihívók Kőnig Annája is elkelt, és a Bajnokok csinos üdvöskéje, Kocsis Lilkó is összekötötte hivatalosan az életét párjával.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás