Tóth Vera elárulta: együtt fognak karácsonyozni Papp Máté Bencével és Tóth Gabival

Az énekesnő elmondta a véleményét is a testvére új párjáról.Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.12.12.
Tóth Vera Pauli Zoltán Papp Bence Máté Tóth Gabi karácsony

A karácsony minden szerencsés ember életében a családról és a szeretetről szól. Tóth Vera és Pauli Zoltán is ebben a szellemben készülnek már most az ünnepekre, ugyanis a családból mindenki meglátogatja őket karácsonykor. Az énekesnő és a séf korábban is rendeztek már nagy családi karácsonyokat, de idén először házaspárként fogadják a rokonokat. De nemcsak ennyi változás lesz, hiszen Vera húga, Tóth Gabi már nem a férjével, Krausz Gáborral vesz részt a vacsorán, hanem új párjával. A csodálatos hangú Vera többek közt erről is mesélt a hot! magazin karácsonyi dupla számának.

tóth vera és párja pauli zoltán
Közös nagy karácsonyt fog tartani Tóth Vera újdonsült férjével /Fotó: Boldog Ati / hot! magazin

- Zolival mindenkit elfogadunk ebben a családban, ahogyan a döntéseiket is.

Mindenkinek drukkolunk azért, hogy megtalálják a boldogságukat. Semmiképp sem szeretnénk, hogy rosszul érezzék magukat azért, ami történt. A család a szeretetről és az összetartozásról szól.

Azon vagyunk, hogy otthon érezzék magukat nálunk – jelentette ki melegséggel a hangjában Vera.

Az első karácsony házaspárként

Az énekesnő és a párja több közös karácsonyt megéltek már, de idén ünnepelnek először azóta, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket. A mai világban sokan megkérdőjelezik a házasság jelentőségét, hiszen vannak, akik úgy érzik, hogy egy papír semmilyen változást nem hoz az életükbe. Akadnak azonban olyanok is, akik úgy érzik, hogy az eskü kimondásával egy magasabb szintre emelkedett a kapcsolatuk. Veráék ez utóbbiak táborát erősítik.

Vera erről és sok másról is nyíltan beszélt, amit a hot! magazin szerdán megjelenő számában és a BorsOnline-on olvashattok el!

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás