Íme Tóth Vera csodálatos karácsonyi videóklipje – ez lesz az advent slágere





Az biztos, hogy egész decemberben ezt fogjuk hallgatni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.30.
Módosítva: 2023.11.30.
Tóth Vera karácsony

Tóth Vera korunk egyik legkedveltebb énekesnője. Csodálatos hangjával mindenkit elvarázsol, fantasztikus személyisége miatt pedig az egész ország odáig van érte. Most pedig megjelent legújabb dala, amelyhez klip is készült. Erről mesélt a Borsnak

Tóth Vera az egyik legnépszerűbb énekesnő 

Az elmúlt időben folyamatosan arról lehetett olvasni és hallani, hogy háború van, járvány van, hogy az emberek miképpen bántják egymást, és emiatt  gyakran megrendült az általános biztonságérzetünk, és a szorongás is sokkal erősebb az emberekben. Mivel sajnos sokszor nincs ráhatásunk ezekre a történésekre, sokan tehetetlennek érzik magukat, velem együtt.

Persze tudom, hogy a világ problémáit és konfliktusait egymagam nem tudom megoldani, énekesnőként viszont abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy dalokon keresztül tudok az embereknek örömöt szerezni.

Egyedül a saját életemre van ráhatásom, és a különleges képességemet, mint az éneklés, szeretném jóra fordítani – mesélte a Borsnak az énekesnő. – A „keserédes” karácsonyi dalunk arról szól, hogy milyen fontosak az emberi kapcsolatok, hogy karácsony este együtt lehetünk, hogy a sok megtört szárnyú ember egy asztalnál ülve nevet egy kicsit a saját életén, tragédiáin és ez így gyönyörű.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás