„Nemet mondott...” – Bódi Guszti újra megkérte Margó kezét





Bódi Guszti egy olyan történetet mesélt el, amit még soha, senkivel nem osztott meg...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.05.
Módosítva: 2023.12.05.
bódi guszti bódi margó vietnám elutasítás lánykérés

Bódi Guszti és Margó közel öt évtizede házasok, a kapcsolatuk pedig példaként állhat minden pár előtt. A népszerű zenész és felesége ugyanis a nehéz időkben sem engedte el egymás kezét, a legnagyobb szegénységben is kitartottak egymás mellett, és a súlyos betegségeket is együtt vészelték át. A szerelmük pedig azóta sem hunyt ki, ugyanolyan lánggal ég, mint amikor először találkoztak. Talán éppen ezért gondolhatta úgy Guszti, hogy még egyszer megkéri felesége kezét. Vagyis egészen pontosan még kétszer...

a20211110_Frizbi_MG_Ripost 093
Bódi Guszti megkérte Margó kezét Fotó: Markovics Gábor

„Megkértem Margó kezét”

A Bódi család feje olyan történetet osztott meg lapunkkal, amit még sosem mesélt senkinek. Közel nyolc évvel ezelőtt ugyanis különleges dologra szánta el magát.

Ezt még soha nem meséltem el senkinek...

– kezdte Guszti, aki egy igazán romantikus történetet húzott elő a tarsolyából. Kiderült ugyanis, hogy pár évvel korábban ismét megkérte a felesége kezét.

„Margóval nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen volt lehetőségünk több országban is megfordulni már. Thaiföld, Vietnám és Egyiptom egyértelműen a kedvenceink közé tartozik, és hát itt olyan élményekkel gazdagodtunk, amiket sosem fogunk elfelejteni. Például azt biztosan nem, mikor megkértem Margó kezét” – árulta el a népszerű zenész, azonban a romantikus gesztus nem pont azt a reakciót váltotta ki a feleségéből, amire számított.

Kikosarazták Gusztit

A Bódi család feje igazán különleges helyszínt választott arra, hogy ismét feltegye a nagy kérdést imádott feleségének. Egyszer Egyiptomban, egyszer pedig Vietnámban került sor a dologra, azonban az „igen” egyszer sem hangzott el.

„Kétszer is feltettem Margókámnak a kérdést, egyszer egy teve hátán, egyszer pedig Vietnámban az Aranyhídon. Utóbbinál fent voltunk 1400 méter magasban, csodálatos volt. Margó éppen a tájban gyönyörködött, én meg gondoltam, most vagy soha, megkérdezem.” 

Teljes sokkba került, körülbelül 20 másodpercig meg sem tudott szólalni, majd végül annyit mondott: nem!

– árulta el Guszti, aki jól tudta, miért „kosarazta ki” Margó.

„Ez egy jelképes dolog volt nyilván, hiszen mi már hosszú évtizedekkel ezelőtt megkötöttük ezt a szövetséget. Viszont szerettem volna meglépni ezt a gesztust, mert ez a régi szép időkre emlékeztetett. És bár elsőre nemet mondott Margókám, azt azért hozzátette, hogy kérdezzem meg 40 év múlva is!” – nevetett a híresség.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás