Fájdalmas karácsony: Elhunyt kisfia sírjára teszi az ajándékot Mulatós Kata





Öt hónappal ezelőtt Mulatós Kata kisfia tragikus hirtelenséggel elhunyt, az édesanya azóta sem tért magához. Az angyali Mikike volt kis családjuk központja, aki mindenkinek mosolyt csalt az arcára. Az énekesnő már előre retteg a karácsonytól, attól fél, hogy összeroppan a gyász súlya alatt.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.12.24.
mulatós sztár kisfia karácsony gyász

A karácsony a szeretet ünnepe, amikor összejön a család, boldogan ülik körbe a fát a szeretteink. Mulatós Kata eddig éppen ezért imádta ezt az ünnepet, mert ilyenkor mind a négy gyermeke otthon volt vele. De ez az idill júliusban örökre összetört: kezdődő tüdőgyulladásban elhunyt imádott ötéves kisfia. A mindig mosolygó Mikike elvesztése nem csak a mulatós énekesnőt, de testvéreit is nagyon megviselte, minden nap gyertyát gyújtanak érte otthon.

Nem tudja feldolgozni kisfia halálát Mulatós Kata

Nincs nagyobb fájdalom annál, amikor egy szülő eltemeti a gyermekét. Mulatós Kata nem is tud megbirkózni a gyásszal, úgy érzi soha nem is fogja tudni feldolgozni 5 éves kisfia elvesztését. Mikike egy orvosi műhiba miatt ágyhoz volt kötve, és 24 órás felügyeletre volt szüksége, de állapota nem indokolta a halálát. 

Fájni kezdett a torka, de az ügyelet szerint csak felnagyítottam a problémát, ki sem jöttek” – emlékezett vissza Kata. „Mikikém egyre rosszabbul volt, ölben vittem be végül a kórházba, ahol kiderült, kezdődő tüdőgyulladása van, de akkor már nem tudták megmenteni az életét… Vele voltam végig, sose felejtem el a fájdalomtól meggyötört kis arcát, megszakadt a szívem, amikor a szíve utoljára dobbant! Azóta sem találtam békét, nincs olyan perc, hogy ne gondolnék rá, annyira hiányzik. Egyszerűen képtelen vagyok megnyugodni, nem leszek már sosem nyugodt, nem kellett volna meghalnia, ha akkor kijön az ügyelet, ha kap antibiotikumot, még most is élhetne!”

Mulatós kata oltárt csinált otthon
Mikike testvérei minden nap gyertyáét gyújtanak (Fotó: Facebook)

„Szenteste kimegyünk a testvéreivel a sírjához, ne legyen egyedül”

Kata két másik kiskorú gyermeke miatt igyekszik tartani magát, nem teheti meg, hogy összeomlik. A karácsonyt szeretné most is megtölteni varázslattal, de nem tudja képes lesz-e rá.

Már a Mikulás nap, ami ugye Miklós nap már az is majdnem meghaladta az erőmet. Még fellépésem is volt, ahol ahogy a rajongók eddig megszokták tőlem, mosolyogtam végig. Ők nem tudják mennyi fájdalmat, gyötrelmet rejt a mosolyom, nem is kell tudniuk, amíg fent vagyok a színpadon, addig megszűnik az eszeveszett nyomás a szívemben. De most jön a karácsony, ugyanúgy lesz közös fadíszítés, most is eldugom a gyerekek elől az ajándékokat, még a Mikikéét is… Nagyon hiányzik a testvéreinek is, így szenteste együtt kimegyünk drága lelkem sírjához, odatesszük az ajándékát, egy kicsit így velünk lesz!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás