G.w.M megható üzenetet küldött a szülinapos Kulcsár Edinának





G.w.M számára Kulcsár Edina a legtökéletesebb.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.23.
születésnap G.w.M Kulcsár Edina

Tavaly év elején derült ki, hogy összejött Kulcsár Edina és G.w.M, azóta pedig mondhatni rohamtempóban haladtak előre, hiszen összeházasodtak, és egy közös gyermekük is született – arról nem is beszélve, hogy elindult a saját "reality" szolgáltatásuk, aminek köszönhetően a rajongóik betekintést nyerhetnek a hétköznapjaikba.

Kulcsár Edina és G.w.M
Kulcsár Edina és G.w.M / Fotó: Instagram

Úgy tűnik, hogy a követők kezdeti lelkesedése hamar elfogyott, ugyanis állítólag drasztikusan lecsökkent azoknak a száma, akik előfizettek Kulcsár Edina és G.w.M "műsorára". Ettől függetlenül van minek örülnie a sztárpárnak, hiszen ma van az egykori szépségkirálynő születésnapja, a férje pedig egy megható üzenetet küldött neki Insta Storyban.

Isten éltessen drága szép feleségem! Nekem te vagy a világon a legtökéletesebb mindenben! Köszönöm, hogy megszülettél nekem! Minden álmod, vágyad váljon valósággá!

– írta G.w.M.

Ezek alapján nem kell aggódniuk a rajongóknak, minden rendben van Kulcsár Edina és G.w.M között, hiszen még mindig nagyon szeretik egymást és boldog a közös életük, hiába terjednek olyan pletykák, amik szerint nem így van.

Mostanában amúgy többször is támadás érte a csinos hírességet, hiszen vannak, akik egyenesen visszakövetelik a régi Kulcsár Edinát:





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás