„Senki nem tudhatja, mennyi lemondással és munkával járt, hogy eljuss odáig, ahol ma tartasz” – Kulcsár Edina durván kiosztotta a követőit





Kulcsár Edina neve az utóbbi napokban még többet szerepelt lapok címlapján, mint ahogy azt eddig megszokhattuk, ennek pedig komoly oka van.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.11.26.
Módosítva: 2023.11.26.
Kulcsár Edina reality gwm rosszakarók

Az egykori szépségkirálynő nagyon nehéz időszakból kezd kilábalni, hiszen amellett, hogy sokan azzal vádolták, hogy nagyon boldogtalannak tűnik férje, Varga Márk, azaz G.w.M oldalán, a rapper még kórházba is került, és mint kiderült, komoly a dolog.

Kulcsár Edina, fotó: Life TV, YouTube videógrab
Kulcsár Edina kiosztotta az utálkozókat – Fotó: YouTube

Ennek köszönhetően a háromgyermekes édesanya neve még a szokottnál is többet szerepelt a bulvárban, egyúttal közösségi oldalain is egyre több támadást kap, amióta elindították fizetős reality műsorukat az Instagramon. A sztármami most ezeknek a rosszakaróknak üzent a platformon.

Mindenkinek más a normális 

Mindenkinek más a normális, éppen ezért nem létezik a normális, ahogyan a tökéletes sem. Ami nekem az, abban mások úgyis találnak valami hibát. Lehet, hogy én is találnék másokban, ha keresnék… De nem keresek, mert én a saját életemet élem, nem pedig másokét. Éppen ezért ne engedd, hogy mások véleménye kihatással legyen az életedre

– kezdte hosszabb bejegyzését Kulcsár Edina, majd így folytatta:

Senki nem tudhatja, mennyi lemondással és munkával járt, hogy eljuss odáig, ahol ma tartasz. A fájdalmat és a magadban vívott harcok utáni boldogságot is te éled át egyedül, nem pedig más. Nem ismernek, neked viszont tudnod kell, hogy hemzseg a világ az olyan emberektől, akikben folyamatosan az dolgozik, hogy mások életében keressék a hibát. Igaz, hogy jogukban áll.. de neked is jogodban áll teljesen figyelmen kívül hagyni őket.

Szeresd magad! 

Végezetül pedig kifejtette, hogy az ilyeneknek hagyjuk csak, hadd foglalkozzanak csak velünk, ha már magukat annyira sem tartják, hogy a saját dolgukkal törődjenek, és felhívta a figyelmet arra, hogy mindenki szeresse magát.

Edina teljes bejegyzését ITT tudod megnézni!





 





Ezeket olvastad már?
Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás