RETRO RÁDIÓ

Csongrádi Kata Mikulásnak állt, nézd, mit vitt a gyerekeknek!

A sokoldalú művésznő, Csongrádi Kata aztán tud ünnepelni! A névnapján ő adott ajándékot a közönségnek, cserébe ajándékot kért gyerekeknek, aztán Mikulásnak állt és a közönsége ajándékaival szerzett nagy örömet egykori iskolája diákjainak.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.08.
ajándék műsor Csongrádi Kata Mikulás Pelsőczy László

Csongrádi Kata tudja, hogyan szerezzen másoknak örömet, és neki ez az igazi boldogság. Azt találta ki idén, hogy Mikulásnak áll egykori iskolájában, a puttonyát pedig úgy tölti meg, hogy megajándékozza a közönségét egy előadással. 

Pelsőczy Lászlóval fantasztikus műsort állítottak össze. Fotó: Metropol

November 25-én a Katalin napot egy jótékonysági műsorral ünnepelte, ahol Pelsőczy Lászlóval közösen szórakoztatta a közönséget népszerű dalokból, versekből és olyan színdarab részletekből álló műsorral, mint a Sissy, a Bajor Gizi, a Déryné, a Nofretéte, melyekben ő játszotta a főszerepet. A belépődíj mindössze egy-egy tanszer vagy játék volt a hátrányos helyzetű gyerekek számára. 

Csongrádi Kata Déryné szerepében. Fotó: Metropol

Az adakozó kedvű közönség pedig megtöltött egy óriási asztalt mindenfélével, amire egy kisiskolás vágyhat: volt ott a mesekönyvtől kezdve a dömperen át a színes ceruzákig minden! Voltak, akik egyenesen Szlovákiából, vagy Tiszaújvárosból utaztak Budapestre, csak ezért az előadásért.

Csongrádi Kata az adakozó kedvű közönség és az ajándékok egy részével. Fotó: Metropol

Az összegyűlt ajándékokat Csongrádi Kata egykori általános iskolájába, a Baross Gábor Iskolába vitte Mikulás ajándékként, egy olyan alapítványon keresztül, amit a hátrányos helyzetű gyerekek támogatására hozott létre 15 évvel ezelőtt,  a Sissy musical 150. előadásának bevételéből.

Megfizethetetlen látni a gyerekarcokon felragyogó mosolyt, azt az örömet, amit a közönségünk segítségével szereztünk nekik 

– mondta a Borsnak a művésznő.Hálás vagyok Pelsőczy Lászlónak és a közönség minden egyes adakozó tagjának, hogy tettestársaim voltak ebben a gyönyörű vállalkozásban.

A gyerekek boldogan fogadták a különleges Mikulást. Fotó: Facebook

Hétfő esténként a Hatoscsatornán láthatjuk

A Hatoscsatornán egyébként hétfőn kezdődött egy hatrészes sorozat, a 2020-ban a Duna Palotában megrendezett S. Nagy István emlékkoncertről, hat héten keresztül minden hétfőn este fél 8-kor lesz a premier adás, amit többször ismételnek a hét folyamán. A koncert szereplői – természetesen Csongrádi Kata mellett – többek közt Balázs Fecó, Benkő László, Nótár Mary, Peter Srámek, Poór Péter és még sok más híresség. 

 

 

Ezeket olvastad már?
„A testem templom” – Varga Viktor anyaszült meztelen - Fotó

„A testem templom” – Varga Viktor anyaszült meztelen - Fotó

Kőkemény retró kvíz: felismered az összes hírességet, akik Magyarországon jártak?

Kőkemény retró kvíz: felismered az összes hírességet, akik Magyarországon jártak?

Meglepő fordulat: Köllő Babettet az egykori felfedezettje öleli

Meglepő fordulat: Köllő Babettet az egykori felfedezettje öleli

Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjeit

Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjeit

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás