Sztárdömping és csavar a Sztárban sztár leszek! színpadán





Még magasabbra emelik a lécet a TV2 show-műsorában: ilyen még nem volt!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.23.
Módosítva: 2023.11.28.
Sztárban Sztár leszek! TV2 élő műsor

Elképesztően izgalmas vasárnap este vár a Sztárban sztár leszek! nézőire és top 6 versenyzőjére: most mindenki jobban izgulhat a kellenénél! Bár ezúttal is két dallal kell készülniük a szereplőknek, akik egy külföldi és egy magyar dalt énekelnek, ám utóbbit nem akárkivel, magával az eredeti előadóval adják elő élőben a Sztárban sztár leszek! 9. élő show-jában.

 

És hogy kiknek a dalait szólaltatják meg hasonmásaik?

Köllő Babett csapatából Nagy Alexa – aki nyilatkozataiban is gyakran kihangsúlyozza, eddigi produkciói közül azt tartja az egyik legmeghatározóbbnak, amikor Doja Cat bőrébe bújt – ezúttal a többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnővel, Zsédával lép színpadra.

Fotó: MG

Tasi Dávid – szintén Köllő Babett sármos versenyzője – karakteres hangja mellett többször megmutatta, hogy a színpadon is mennyire férfias jelenség. Emellett pedig női karaktereket megformálva, számos vicces pillanatot okozott már a nézőknek, úgy, mint: Zoltán Erika, Postásy Juli, vagy mikor a C'est La Vie együttes egyik oszlopos tagját vitte színpadra. A fiatal tehetség Rácz Gergő zeneszerzőt, énekest alakítja most vasárnap.

Fotó: MG

Majka énekesei az eddigi évadokban közel kerültek a fődíjhoz, Csiszár Istvánt két éve egyenesen a győzelemre vezette. A mostani évadban is nagy gonddal válogatta ki versenyzőit. Egyikük, Karapancsev Kristóf – aki a legutóbbi adásban egészen elképesztően alakult át Freddie Mercury-vá, korábban pedig Sam Smith hasonmásként nyűgözte le a közönséget – most a Hooligans együttes énekesét, Csipát fogja utánozni, és a rockerrel együtt lép színpadra.

Sztárban sztár leszek!
Fotó: MG

Majka másik versenyzője, Szologjan Edgár nemrég igazán emlékezetes Elvis Presley volt, de még annál is meglepőbb volt Pavarotti bőrébe bújva. A fiatal énekesről kevesen gondolták, hogy egy operarészlet sem fog ki rajta, ehhez képest adásgyőztes lett. A most vasárnapi show-ban Freddie-t, a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának győztesét testesíti meg.

 

Tóth Gabi csapatából Halász Rebeka van még versenyben. Az egyik legemlékezetesebb alakításában Cee Lo Green-ként állt színpadra. A törékeny tapolcai lány talán eddigi leghosszabb rákészülése volt az aznapi élő show-ra, ugyanis a 100 kiló fölötti karakter átalakulásához közel 4 órát kellett eltöltenie az előkészületekkel. Ezúttal Opitz Barbi énekesnő alteregója lesz.

Fotó: MG

Pápai Joci – akinek csapatából került ki a tavalyi győztes, Kökény Dani – nagy favoritja a 19 éves Széchenyi Lili. A fiatal lány szinte berobbant Kovács Kati dalával, és legutóbb is adásgyőztes volt Rúzsa Magdiként, de felejthetetlen volt az a pár perc is, amikor Adele When we were young című dalát adta elő. Lili, aki Széchenyi István ükunokája már most izgatott, hogy az ország egyik legnépszerűbb énekesnőjével, Schoblocher Barbarával, a Blahalouisiana együttes énekesnőjével lép színpadra.

 

A verseny tehát egyre élesedik, a győztes 2023-ban nemcsak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodik, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is.

Sztárban sztár leszek! 9. élő show november 26-án 18:55-től a TV2-n!
 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás