Pont kerül a tinibálványok közti rivalizálására – Marics Peti vagy T. Danny lesz a befutó?





Párbajok színesítik a Dancing with the Stars szombati adását, a legtöbben Marics Peti és T. Danny összecsapását várják. A két tinibálvány énekes már a műsor előtt is rivalizált, mi lesz itt szombaton…?



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.11.10.
T Danny Marics Peti tinibálvány Dancing with the stars párbaj

Váratlan fordulat a Dancing with the Stars színpadán. A versenyzők egymás ellen fordulnak, párbajban próbálják majd lenyomni egymást a parketten.

Összecsap a két tinibálvány

Emelkedik a tét, most szombaton már nem csak egy tánccal készülnek táncospárok. Extra produkcióként egy-egy párbajt bonyolítanak le: most kiderült, ki kivel küzd majd meg. Izgalomból nem lesz hiány: Radics Gigi és Baranya Dávid párosa Hunyadi Donatella és Bődi Dénes ellen riszál majd. Krausz Gábor és Mikes Anna, Király Linda és Suti András kettősét akarja lenyomni. A legforróbb párbajnak pedig a két tinibálvány énekes viadala érkezik: Marics Peti és Stana Alexandra száll „ringbe” T. Danny és Lissák Laura ellen − utóbbi páros kapta meg az évad első és eddig egyetlen tíz pontját.

A tinibálvány T. Danny és Lissák Laura múlt szombaton megkapta az évad első 10 pontját Fotó: BS / Bors

Régóta megy az adok-kapok

Marics Peti és T. Danny tulajdonképpen már az első élő adás előtt megkezdte a rivalizálást és a csipkelődést. Korábban azt fejtegették, mi a fontosabb: a barátság, vagy a győzelem. A vagány, de érzelmes Marics Peti egyből rávágta, hogy a barátság, míg Danny közölte: sportos családból származik, ezért mindig nyerni akar… Nem sokkal később T. Danny pedig egy Storyt osztott meg Instagramon azt firtatva, ők a párjával már túl is vannak a próbán, míg Marics Peti meg sem érkezett a táncterembe.

Te nem késel, hanem máshová időzítesz"

Úgy fest, Peti most sem lett úrrá a rossz szokásán. Egy friss videóban Stana Alexandra számon is kérte rajta ezt. Arra a kérdésre, hogy melyikőjük késősebb, egyértelműen Petire szavaztak.

Te nem késel, hanem máshová időzítesz be dolgokat

– fogalmazott diplomatikusan a profi táncosnő, aki elárulta, szereti megtervezni a napjait, időt kell szánnia a kutyasétáltatásra, sminkelésre, ezért bosszantja, ha diákja nem tartja magát a megbeszélt időponthoz: „Van hogy megbeszéljük, hogy fél 11-re jövünk, de 11-kor még várlak téged…
Nem tudok mit csinálni, félig olasz vagyok…” – hozta fel mentségül Marics.

 





 





Ezeket olvastad már?
Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás