Így jegyezte el Shane Tusup a szerelmét





Különleges tervvel állt elő a lánykérésre a sztáredző, azonban lebukott szerelme előtt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.07.
Shane Tusup magánélet eljegyzés

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé őszintén vallottak a Hot! magazinnak a különleges napról, amikor végre megtörtént az eljegyzés. A szerelmespár nem a reflektorfényben éli a magánéletét, ezért is vált egyértelmű a lánykéréssel, hogy nagyon komolyan gondolják kapcsolatukat és a közös jövőt. 

Shane és Viki most először meséltek el mindent a nagy napról, de szóba került a gyerekvállalás is a Hot!-nak adott interjújukban.

Shane Tusup eljegyzés szerelem
Fotó: Szabolcs László / Hot! magazin

Hosszú ideje szerettem volna megkérni Viki kezét, de folyamatosan azon gondolkodtam, hogy mi lehetne a legjobb alkalom erre. Szerettem volna jelentőségteljes, izgalmas, de közben természetes lenni. Azt mondtam Vikinek, hogy egy gin-koktél rendezvényre viszem, amit az üzlettársam öt perccel előtte lemondott. Mivel ez egy megbeszélt dolog volt, nem is idegeskedtem, ami már feltűnő volt Vikinek, mert az üzleti életben nem ismerek tréfát. Így, ha már a Citadellán voltunk, elvittem sétálni, és az első csókunk helyszínétől száz méterre letérdeltem, és megkértem a kezét. Tudom, mennyire szereti az apróságokat, én pedig nem vagyok híve a drága, látványos, túltolt dolgoknak, így az eljegyzésnek is inkább a meghitt részére mentem rá

– mesélte Tusup a magazinnak. 

A párral készült teljes beszélgetést elolvashatjátok a Hot! magazin szerdán megjelenő számában, vagy a BorsOnline-on!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás