Sydney van den Bosch megtörte a csendet: magánéletéről vallott





Nemrég bombaként robbant a hír, hogy öt év után véget ért Sydney van den Bosch házassága.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.11.
Módosítva: 2023.10.11.
vallomás Sydney van den Bosch házasság

Az elmúlt években a mélypontokból bőven kijutott a TV2 képernyősének, aki a szakításról és a kétoldali maszektómia utáni, embert próbáló időszakáról őszintén mesélt a JOY magazin hasábjain. 

Fotó: TV2

„Borzalmasan nehéz, mert a megszokások embere vagyok. Szeretem azokat a dolgokat, amik már régóta az életem részei, így nem meglepő, ha azt mondom, hogy utálom a meglepetéseket, a váratlan helyzeteket. Az ember egy válást nem tud »elgyakorolni«. Meglepetésszerűen éri” – mondta el a TV2 képernyőse, aki összeroppanás helyett újratervezte az életét, és a Dancing with the Stars versenyzőjeként új célokat fogalmazott meg magának. 

Meg akarok nyugodni, élvezni az életet, és eljött az ideje, hogy önmagammal foglalkozzak végre. Az elmúlt 10 évben ez kimaradt az életemből, és a válás döbbentett rá, hogy igenis fontos, hogy néha csak és kizárólag magamra figyeljek, és megadjam a lelkemnek azt, amire szüksége van

– tette hozzá Sydney van den Bosch.

A televíziós személyiség hangsúlyozta: válása fájdalmas, de még mindig hisz a házasság intézményében, és abban, hogy mindenkinek van valahol egy lelki társa. „Lehet, hogy ez most nem sikerült, de nem hagyom, hogy ez bármire rányomja a bélyegét, főleg az álmaimra ne. Az ember társas lény, mindig párban gondolkozik. És én is pontosan ilyen vagyok. Hiszek abban, hogy kell valaki, akire támaszkodhatunk, akivel együtt gondolkodunk, és akit mindennél jobban szeretünk.”

Sydney az elmúlt években rendkívül nehéz és megterhelő időszakokon ment át: egészségi okok miatt mindkét mellét le kellett operálni, és ebből sosem csinált titkot, sőt, azóta is a mellrák elleni küzdelem egyik hazai szószólója. Operációja utáni nehéz időszakáról is mesélt a JOY magazinnak. „Egy teljes fél évre eltűntem. Nem tudtam felvenni egyedül egy pólót, nem tudtam összefogni a hajam. Képtelen voltam akkor dolgozni. Viszont ennek köszönhetően teljesen kitolódott a fájdalomküszöböm. Mindig azt mondtam, hogy egy pillangó vagyok, mert ahogy a dolgok körülöttünk, mi is velük együtt változunk.”

A lap kérdésére Sydney elmondta, jelenleg amire szüksége van, az csak és kizárólag a kitartás – az idei évből szeretné a legtöbbet kihozni még akkor is, ha nehéz döntések sorát kellett meghoznia. „Nem tudom, hogy mi lesz 5-10 év múlva, és azt sem, hogy mi lesz a jövő évben. Arra vágyom, hogy korlátok között szabad legyek.”









Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás