Vége a találgatásoknak: ő lesz következő Super Bowl sztárfellépője – Videó!





Nyolcszoros Grammy-díjas énekes fog énekelni a meccs félidejében. Az amerikaifoci-bajnokság nagydöntőjét február 11-én rendezik majd.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.09.25.
Módosítva: 2023.09.25.
Half Time Show super bowl Usher

Usher lesz a tengerentúli profi amerikaifutball-liga következő nagydöntőjének sztárfellépője, vagyis ő énekelhet majd a Super Bowl félidejében. A gálával fűszerezett döntőt február 11-én rendezik majd Las Vegasban.

amerikai foci half time show super bowl
A félidei show-ban Usher lép majd fel Fotó: Pexels

Egy életre szóló megtiszteltetés, hogy végre kihúzhatok egy Super Bowl-fellépést a bakancslistámról. Alig várom, hogy olyan show-t hozhassak a világnak, amilyet még nem láttak tőlem

– nyilatkozta a népszerű énekes.

Usher nemrégiben fejezte be a Las Vegas-i koncertsorozatát, ahol az R&B-slágereit adta elő. Az énekes 1994-ben tört be a zenei életbe, és debütáló albumával több mint 80 millió lemezt adott el világszerte, és nyolc Grammy-díjat is kapott. Usher egyébként egyszer már fellépett a Super Bowlon, akkor az „OMG”-t énekelte a Black Eyed Peasszel közösen, most viszont ő lesz a show első számú főszereplője.

Az idei Super Bowlon Rihanna lépett fel, aki ekkor jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Az énekesnő akkori fellépése pedig minden idők legnézettebb félidei műsora lett – emlékeztet cikkében a CNN.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás