Elképesztő formában van Liptai Claudia - Fotó





Újra színházi szerepet vállalt Liptai Claudia, táncos szerepben tér vissza a Játékszínben. A műsorvezető-színésznő gőzerővel próbál partnerével, Csonka Picivel, akivel 30 éve nem játszottak egy darabban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.16.
liptai claudia Csonka András Hölgyválasz

Ikonikus filmet, a Hölgyválaszt viszi színpadra a Játékszín, ráadásul fantasztikus szereposztással. A próbák már elkezdődtek, mindenki nagyon készül az ősbemutatóra, ahol hazánkban először költözik a társastánc világa a színházba. A szereplőkre így most nem csak szövegtanulás, hanem kőkemény táncórák is várnak. Csonka Pici nagyon izgul, partnerével, Liptai Claudiával még a próbákon kívül is gyakorolnak.

Liptai Claudia
Fantasztikus formában van Liptai Claudia (Fotó: TV2)

Csonka Pici: 30 évig kellett Liptai Claudiára várnom!

Nagyon élvezi a közös próbákat a népszerű színész, de úgy érzi van még mit gyakorolni. Pedig évvel ezelőtt Keleti Andreával hétről-hétre fantasztikus koreográfiákat mutattak be a Szombat esti láz című műsorban, amit végül meg is nyertek.

„Nem vagyok még olyan formában, mint régen, amikor a műsorban táncoltam” – mondta a Metropolnak Csonka András

„De úgy látszik mindig az Andik tudják kihozni belőlem a legjobbat, most Molnár Andi segít nekem és csodálatos partneremnek, Liptai Claudiának. Clauval először és eddig utoljára 30 éve játszottunk egy darabban, a Grease-ben, így most ez egy fantasztikus találkozás, nagyon örülök neki! Mindketten izgulunk, de mindketten mindent beleteszünk. Van, hogy a színházi próbákon kívül szorgalmi feladatként mi még táncolunk.”

A nemrég a TV2 képernyőjére is visszatérő Liptai Claudia Instagram oldalán írt új szerepéről.

Újra a Játékszínben. Méghozzá egy ősbemutatóval. Hölgyválasz címmel már láthattatok egy amerikai filmet kb 20 éve, most ennek a színpadi verziójára készülünk Szente Vajk átiratában és rendezésében. Ami a legkülönlegesebb, hogy talán először itthon, a társastánc világa színházi deszkákra költözik. Kislány korom óta rajongok a társastáncért. Na most aztán megkapok mindent. Szamba, rumba, keringő, cha cha és még sok más csodás tánc. Premier október 7-én. Gyertek el mert nagyon különleges élmény lesz.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás