Vilmos herceg vette át a megboldogult Fülöp herceg egyik legfontosabb feladatát





Fülöp herceg imádta a grillételeket és a készítésüket is.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.08.27.
Módosítva: 2023.08.27.
III Károly grillsütő királyi család Vilmos herceg

A királyi család majdnem minden tagja összegyűlt most Balmoralban, hogy az éves elvonulásukon részt vegyenek. Jelen van a király, a királynő, Vilmosék teljes családja, unokatestvérek, távolabbi rokonok, mindenki, kivéve Harry herceg és Meghan Markle. Az ilyen nagy gyűléseken bevett szokás – mint a hétköznapi családoknál is –, hogy sütögetnek a családfők. Az elmúlt évtizedekben Fülöp herceg volt a grillkirály, idéntől azonban úgy tűnik, hogy Vilmos herceg örökölte meg ezt a címet.

Vilmos és Katalin, család
Vilmosék a teljes családdal képviselik magukat az elvonuláson /Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images

Fülöp herceget igazi mesterszakácsnak tartották a családon belül, főleg a grillsütésben volt kiemelkedő. Annyira szerette ráadásul a forró húsok sütését, hogy egyszer még Károlyt is elzavarta a pulttól. Így nyilatkozott a király a grillsütésekről:

Fülöp imádta a grillezést. Érdekes művészetet látott benne. Ha valaha is megpróbáltam én megfordítani a húsokat, akkor közölte, hogy menjek arrébb

– árulta el korábban mosolyogva III. Károly király az apjáról – idézte szavait a The Sun. A lap beszámolt róla, hogy idén már lencsevégre kapták Vilmos herceget, aki maga lett a grillsütő idézőjeles királya, és innentől ő készíti a finomabbnál finomabb falatokat.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás