Örülhetnek a rajongók: újra lesz Modern Hungária - Videó!





Harmincnégy év elteltével új dalokkal és egy teljesen új formációval jelentkezik a Modern Hungária. A korábbi alapító, Bodnár Attila és felesége, Pap Rita mesélt a régi-új banda részleteiről.



Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2023.08.05.
Hungária Fenyő Miklós Bodnár Attila zenész közönség

A nyolcvanas évek egyik kedvelt magyar popegyüttese volt a Modern Hungária. Alapítója Bodnár Attila volt, akihez Fenyő Miklós csatlakozott (innen a Hungária a névben), zeneileg pedig sokban a Modern Talkinghoz igazodtak.

Bodnár Attila a Mokka stúdiójában / Fotó: TV2 - Tények 

Az együttes 1986-tól 1989-ig volt aktív: nemrégiben azonban  Bodnár Attila arra az elhatározásra jutott, harmincnégy év elteltével, új zenészek bevonásával és egy új, a mai zenei irányzathoz igazodó stílussal, újraindítja a bandát.

De vajon mi lehetett az indíték? Ezt kérdezték a ma reggeli Mokkában is Bodnártól.

Az indíték az a közönségtől indult, jó pár éve

- érkezett a válasz, utalva ezzel arra, ahogy manapság is, a fellépések során, gyakran kéri tőle a közönség a korábbi, Modern Hungáriás slágereket. 

A zenész ezek után felelevenítette azt, hogyan indult el annak idején az együttes, majd kitért arra, hol tartanak jelenleg a munkálatokban a feleségével, Pap Ritával. Annyit biztosan tudni lehet, hogy már vannak kiszemelt zenészek, illetve azt is elmondták, a régi felállásból Fenyő Miklós nem fog ismét csatlakozni hozzájuk.

A további részleteket a Mokka interjújában:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás