Lesifotó készült a sussexi hercegi párról – így ünnepelték Meghan születésnapját





42 éves lett Meghan Markle. Az egykori színésznő férjével, Harry herceggel együtt ünnepelt egy híres olasz étteremben, Montecitóban.



Megosztás
Szerző: B.V.
Létrehozva: 2023.08.04.
Meghan Harry születésnap vacsora

A hercegi pár a fotók alapján jókedvűnek tűnt. Mosolyogva fogták egymás kezét, Meghan pedig szinte ragyogott a fotókon. A házasoknak hónapok óta ez volt az első olyan megjelenése, amikor lencsevégre kapták őket a bulvárok fotósai. A képek alapján pedig úgy tűnik: a pletykák ellenére minden rendben köztük. 

Úgy tűnik, mégis minden rendben házasságukkal Fotó: Instagram

A Tre Lune nevű olasz étterem olyan híres, A listás amerikai sztárok kedvence, mint például Kourtney Kardashian vagy épp Ellen DeGeneres, sőt a születésnapi vacsora napján még a zenész Travis Bakert is látták bemenni oda. 

Meghan és Harry valószínűleg barátaikkal vacsoráztak együtt, miután velük volt közeli ismerősük, Matt Cohent is, aki Meghan egy nagyon régi barátnőjének, Heather Doraknak a férje. 

Habár megjelenésük makulátlan volt (Meghan egy pánt nélküli, fekete-fehér csíkos Rose-ruhát viselt, Harry pedig egy világoskék ingben és fehér nadrágban volt látható), az, hogy Montecitóban látták őket, az egyet jelenthet azoknak a pletykáknak az igazságtartalmával is, miszerint a hercegi párt nem hívták meg II. Erzsébet brit királyné halálának első évfordulójára rendezett királyi összegyűlésre – írja a Mirror

A párnak két napon belül ez volt a második megjelenése, miután csütörtökön hivatalos Archewell-videót is töltöttek fel. Ez jelentheti azt is, hogy a házasságuk megromlásáról szóló híreknek gátat szabva próbálnak egységet keltve megmutatni a világnak: minden rendben köztük. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás