Újabb szerelmes fotókat mutatott a titkos esküvőjéről Agárdi Szilvi





Az énekesnő a múlt héten, a nyilvánosság teljes kizárásával mondott igent a szerelmének, Gergőnek, akit a szembetegsége miatt valójában sosem láthatott. Az érzelmesre sikerült ceremónia után a friss házasok máris nászútra indultak. Szilvi most újabb fotókat osztott meg a nagyközönséggel.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.07.15.
Agárdi Szilvia fotók esküvő nászút

Alig egy éve alkotott egy párt Agárdi Szilvia énekesnő és Czerődi Gergely, amikor a férfi féltérdre ereszkedve megkérte a kedvese kezét. Szilvinél abban a pillanatban bizonyosan nem volt boldogabb ember a világon, hiszen egészen kicsi gyermekkora óta arra vágyott, hogy rátaláljon a szerelem. Nem kérdés, hogy a fiatal előadóművész nehezített pályán mozgott, hiszen a születése pillanatától kezdve komoly problémák voltak a szemeivel. Szilvi koraszülöttként érkezett a világra, emiatt pedig nem tudtak rendesen kifejlődni a látószervei. A bal szeme teljesen vak, a jobb 9 százalékos látást biztosított számára egészen 2021 áprilisáig, amikor abban is kihunyt a fény. 

Nem bútoroztak össze  

Gergő tisztelettudó férfi és pont olyan mélyen vallásos, mint Szilvi, így a fiatalok már az első pár beszélgetés után érezték, hogy ebből a kapcsolatból komoly dolog alakulhat ki, ha mindketten ezt szeretnék. Az együtt töltött idő aztán beigazolta a megérzésüket, 2023 elején nem volt már kérdés, hogy örökre össze szeretnék kötni az életüket. Érdekesség - legalábbis a mai világban már az -, hogy Szilvi és Gergő az esküvőjüket megelőzően nem laktak együtt, az összebútorozással megvárták a hivatalos papírokat. 

Álomesküvő 

A fiatal pár a múlt héten végre hivatalosan is egybekelt. A szűk körű, 50 fős ceremónián az énekesnő elmondása szerint minden úgy történt, ahogy szerették volna. A titkos esküvőről és a nászútról egyébként a napokban kezdtek kiszivárogni az első fotók, ezekből mutatunk most párat, melyeket Szilvi osztott meg az Instagram-oldalán. 

Agárdi Szilvi
Nászúton a fiatal házaspár Fotó: Instagram 
Szilvi a hálószobájukba is betekintést engedett 




 





Ezeket olvastad már?
Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás